Osmancık ilçesinin ileri gelen esnaflarından Cihan İnşaat Sahibi Cihan Karakaş’ın ana sponsorluğunda düzenlenen Çaybaşı Yayla Şenliği, yoğun bir katılımla, coşku içerisinde gerçekleşti. Şenliğe AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Cafer Karlı da katıldı.

Dodurga ilçesine bağlı Dikenli ve Kirenci köylüleri tarafından kurulan Dikenli ve Kirenci Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından organize edilen ve bu yıl ikincisi yapılan şenliğe sağladığı katkılardan dolayı, bu yıl şenlik ağası da seçilen Cihan İnşaat Sahibi Cihan Karakaş’a teşekkür edildi.

Şenlikte sanatçılar Gülsüm Kahraman, Grup Zahir, Çorum Kına Ekibi ile Mazlum ve ekibi sahne alırken Şenlik, gazeteci Servet Seyfettin Mete’nin sunumunda gerçekleştirildi.

Şenlikte sırasıyla Dikenli ve Kirenci Köyleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Lütfü Kabakdere ve Dodurga Kaymakamı Tayfun deli, birer konuşma yaptılar.

ŞENLİK AĞASI KARAKAŞ OLDU

Çaybaşı Yayla Şenliğinin bu yılki ağası şenliğe ana sponsor olan Osmancıklı İşadamı Cihan Karakaş oldu.

Şenlikte yapılan koç ihalesi hayli çekişmeli geçti. Koç ihalesi için Cihan Karakaş, Ekrem Kömürcü, İsmail Gümüş ile Avni Ünal çekiştiler. 400 TL ile başlayan açık artırma sunucu Servet Seyfettin Mete’nin büyük gayretleri sonucu 5 bin lirada son buldu. Koç'a son olarak 5 bin TL veren işadamı ve şenlik ana sponsoru, Cihan Karakaş, bu yıl ikincisi yapılan Çaybaşı Şenliklerinin ağası oldu.

PLAKETLİ TEŞEKKÜR

Öte yandan şenliğe katkılarından dolayı Osmancıklı İşadamı Cihan Karakaş ve sunucu Servet Seyfettin Mete’ye plaket verildi.

Karakaş plaketini Dodurga Kaymakamı Tayfun Deli’nin elinden, Mete ise Oğuzlar Belediye Başkanı Orhan Ateş ile Dodurga Belediye Başkanı Mustafa Aydın’ın elinden aldı.

Daha sonra sahneye çıkan sanatçılar Gülsüm Kahraman, Grup Zahir, Çorum Kına Ekibi ile Mazlum katılımcılara müzik ziyafeti çekti. Renkli görüntülere sahne olan şenlik, akşam saatlerine kadar coşkulu bir şekilde devam etti.