Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, Kargı ilçesinde Kargı Özlem Kuzu çevirmenin sahibi Nevzat Kuzu tarafından 30.000 m2 çevrili alan içerisine yapılan Özlem Kuzu Çevirme Kır Lokantasında incelemelerde bulundu.

Başkan Karataş’a incelemede Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ve Ankara Siber Savunma Komutanlığında görevli Osmancıklı Binbaşı İbrahim Büyükbaş eşlik etti.

İşletmeci Nevzat Kuzu’dan çalışmalar ve yapılacak hizmetler hakkında bilgi alan Başkan Şen ve Başkan Karataş, turizme katkısından dolayı Kuzu’ya teşekkür ettiler.
“İlçemiz turizmine büyük katkı sağlayacak, bu tür sosyal tesis yapanlara her zaman destek vermeliyiz” diyen Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, her zaman yatırımcının yanlarında olduğunu söyledi.

İlçeye maddi ve manevi büyük katkı sağlayacağını belirten Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş ise; “İlçeyi en iyi tanıtan faktörlerden bir tanesi de doğa ve o yörenin lezzet ve ürünlerini bir araya getiren bu tür tesislerdir” diyerek işletmeci Nevzat Kuzu’ya başarılı çalışmalarının devamını diledi.