Osmancık Belediyesi görevlileri tarafından parklardaki bank ve oturakları boyanıyor.
Belediye tarafından başlatılan hummalı çalışmalar kapsamında ilçenin mahallelerinde parklardaki bank ve oturaklar boyanarak kışa hazırlanıyorlar. Çalışmalar sürerken, ilçenin Şenyurt Mahallesi'nde bulunan çocuk oyun parklarındaki bank ve oturaklar yeniden titizlikle boyandı. Bank ve oturakların kış gününde yağacak yağışlardan dolayı hem yıpranması önlenecek, hem de yeni bir görünüme kavuşması sağlanacak.

Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, göreve geldikleri günden bu güne kadar Osmancık’ta her alanda değişimi görmenin mümkün olduğunu ifade ederek, parkların yenilenen yüzüyle güzel bir görüntü oluşturduğunu burada vakit geçirecek, dinlenecek olan kadın, erkek, çoluk çocuk ve insanlarımızın bizlerin gözünde çok değerli olduklarının bilinmesini istiyoruz. 
Başkan Gelgör, Osmancık Belediyesi olarak hemen hemen tüm parkların tüm eksiklerini giderdiklerini, geriye sadece boyanmasının kaldığını bunu da belediye çalışanları tarafından yapılmasıyla güzel bir görünüme kavuşturulduğunu kaydetti.