Osmancık’ta akıllı sayaç dönemi başladı.

Osmancık Belediyesi tarafından hayata geçirilen akıllı su sayaçları satış mağazası açıldı.

Osmancık Belediyesi’nin akıllı su sayaç sistemini hayata geçirmesinin ardından su sayaçlarını satacak olan ilk özel firma hizmete girdi.

Osmancık Belediyesi onaylı olan Teksan Akıllı Su Sayaçları ve Çınar Su Arıtma Sistemleri, kalabalık bir davetlinin katılımı ile hizmete açıldı.

Kızılırmak Mahallesi Adnan Menderes Caddesi No:23’te hizmete giren mağazanın işletmeciliğini Levent Dokuyucu ve Mehmet Taşkaldıran yapıyor. Firma akıllı su sayaçlarının yanı sıra tüm marka su arıtma cihazlarının bakım onarım ve filtre değişimini de yapıyor.

Yılların verdiği tecrübe ile su arıtma cihazlarında uzman personeli ile hizmet veren firma açılışına özel fiyatlarında % 30 indirim uyguladı.

Akıllı Su Sayacı ve Su Arıtma Cihazlarında kredi kartına veya elden 12 ay taksit imkanı sunan firma yetkilileri yaptıkları açıklamada, “Osmancık’ta yeni başlayan akıllı su sayaçlarını satan ilk yetkili firmayız. Satışını yaptığımız su sayaçlarını montajını da uzman personellerimiz tarafından yapılacak. Akıllı Su Sayacı taktıran müşterilerimize Osmancık Belediyesi bir defaya mahsus olmak üzere 40 metreküp su yüklemesi yapılacak.

Su sayaçları mevcut aboneleri için zorunlu değil fakat ilk defa abone olacak binalarda kullanılması zorunlu olacak. Herhangi bir sebeple eski sayacını değiştirmek isteyen vatandaşlarımız da Akıllı Su Sayacı taktırmak zorunda. Akıllı su sayaçlarının yanı sıra firmamız her türlü su arıtma cihazlarının bakım onarım ve filtre değişimini de yapmaktadır. Ürünlerimizde açılışımıza özel indirim uygulamamız kısa süreliğine devam edecek. Vatandaşlarımızı indirim fırsatını kaçırmaması için mağazamıza bekliyoruz” dediler.

Geçtiğimiz Cuma günü hizmete giren firmanın açılışına Osmancık Belediye Başkan Yardımcıları Kadir Eskiadam ve Mustafa Işık, kurum amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.