Çorum valilik ek -2 binasındaki TÜRK BAYRAĞIMIZ YEPYENİSİ İLE DEĞİŞTİ. hastahaneye gidiyorken gördüğümde eşime döndüm dedim ki

-Hanım kendimle gurur duyuyorum. Bak nazlı bayrağımız pırıl pırıl dalgalanıyor. Uğruna ölmeyi göze aldığım TÜRK bayrağım için beni isterse içeri atsınlar umurumda değil.( Her gece bir sabaha karşı beni içeri alacaklar diye beklenti içine girdi bizimkiler, yazarlığımdan dolayı. Bende gurur duyun benle gurur)diyorum ama yazılarımı ailemde sert buluyor.bazı yazılar vardırki vıcık vıcık yazamazsın dostum.bende öyle yapıyorum.

Gelgelelim merkez bankasına,

(Erdoğan, Murat Çetinkaya’nın neden görevden alındığını açıkladı: Gerekeni yapmadı

"Aynı kulvarda değildik 07 Temmuz 2019 10:12)

Ekonomistleri izlediğimizde çok geçmeden ana konunun merkez bankasında olan YEDEK AKÇE meselesi olduğunu anladığımızda konu yedek akçenin kullanılmasına karşı çıkmak ise helal olsun Murat Çetinkaya dediğimizi hatırlıyorum.

(Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Murat Çetinkaya görevden alındı. Erdoğan, Çetinkaya’nın faizleri indirmediği için görevden alındığını söyledi.)

MERKEZ BANKASI BAĞIMSIZ OLAMADIĞINI ya da BU BAĞIMSIZ KALINMASINA CİDDİ MÜDAHALELER YAPILDIĞINI GÖRÜYORDUK.

Türkiye Cumhuriyeti Merkez bankası başkanı görev süresinin dolmasına on ay kala görevden alınmış yerine TCMB MURAT ÇETİNKAYA’ın yardımcısı MURAT UYSAL CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN TARAFINDAN KARANAME İLE ATANMIŞTI.

Bu Perşembe günü cumhurbaşkanı açıkladı FAİZLER DÜŞECEK.!

GÖZÜMÜZ AYDIN YEDEK AKCEMİZ ARTIK YOK.!!!

Merkez bankası başkanı kim sizce.?

Cumhurbaşkanı Erdoğan geçenlerde Rusya ziyaretinde dondurma yerken alacağımız SU 57 uçakları bunlarmı dedi PUTİNE ve dönüşte bize bir yol bırakmıyorlarsa bizde başımızın çaresine bakar alırız dedi.hatta arkadaşlar görüşmelere başlayacaklar Rusya da kalacaklar dedi.

Dışişleri bakanı ÇAVUŞOĞLU çok geçmedi biz RUSYADAN UÇAK ALIRIZ DEMEDİK açıklamasını yaptı.

Hani RUSYADAN aldığımız ES 400 HAVA SAVUNMA SİSTEMLERİNİN İLK PARTİSİ CANLI YAYINLARLA VERİLMİŞTİ.bu söz konusu hava savunma sisteminin ikinci partisinin geliyor olduğunu açıkladılar ben görmedim.hiç bir TV kanalıda canlı cansız yayınlamadı görenimiz var mı acaba.?

ES 400 LERİN ikinci partisi geldimi, geldilerse neden biz göremedik. Unutmadan ES 400 HAVA SAVUNMA SİSTEMİ İÇİN RUSYA TARAFINDAN EĞİTİM ALDIĞIMIZ AÇIKLANDI.

Bir dönem uçan tabut lakabı takılan uçaklarımızın mutlak surette acil yenilenmesi gerekirken ortada kalmış bir siyasi kararın başımıza ne işler açabileceğini düşünmek bile istemem.

30 –AĞUSTOS 2019 ZAFER BAYRAMI programı etkinlikleri çerçevesinde BAŞBUĞ ATATÜRK’ÜN MANEVİ HUZURUNDA İKTİDAR ve diğerleri esas duruşta durularken ULU ÖNDER ATATÜRK’E SEVGİM BİN KAT DAHA ARTIYOR, KABRİNDE BİLE BU İKDİDARI ESAS DURUŞA DİKMİYORMU ÇOK KEYİF ALIYORUM.

Aynı gün 30-AĞUSTOS-2019 CUMA GÜNÜNE GELDİĞİ İÇİN DİYANET İŞLERİ BAŞKANI CUMA HUTBESİNDE ATATÜRK’TEN TEK KELİME ETMEDİ. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş biliyoruz ki ATATÜRK düşmanlarını pek seviyor. MECZUP kadir mısıroğlunuda ölmeden önce ziyaret etmiş çeşitli hediyeler sunmuş, yani ayağına kadar giderek güzellemelerde bulunmuştu. Araştırırsanız geçmişte fettullah sevici olduğunu göreceksiniz bu diyanet işleri başkanı denilen zattın. En son cemaatlerle ilgili diyanetin yaptığı açıklamayı kısa bir alıntı ile geçiyorum

(Diyanet İşleri Başkanlığınca başlatılan din istismarıyla mücadele seferberliği kapsamında, 81 il ve bütün ilçelerde çalışma yaptıkları bilgisini veren Başkan Erbaş, dinin ana kaynaklarına ve ilkelerine ters düşmediği, toplumun huzuruna ve kardeşliğine zarar vermediği sürece hiçbir kişi, grup ya da oluşumun zararlı kabul edilmeyeceği ve sakıncalı bulunmayacağını kaydetti.)

Bizler çok unutkanız,kim kimlerle ve ne yapmaya çalışıyor bunu anlamaya çalışmak zor olmasa gerek değil mi.?

Uyuma uyursan esir olacaksın.

Uyuma uyursan korkarım ki benliğini kaybedeceksin.

Cemaatlerin hepsinin canı cehenneme …….