İşletmeciliğini Özcan Göbel’in yaptığı Osmancık Hanedan Aile Kebap ve Lahmacun Salonu, HOPSTOP zincirine bir yenisini daha ekledi.

Çorum’un Osmancık ilçesinde farkındalık yaratan kaliteli hizmet ve lezzetiyle artık bir marka haline gelen Osmancık Hanedan Aile Kebap ve Lahmacun Salonu Osmancık-Samsun D-100 karayolu üzerinde hizmet vermeye devam ediyor.

Hanedan, HOPSTOP-1 ve 2 zincirleri halkasına bir yenisini daha ekleyerek HOPSTOP-3 leblebi ve kuruyemiş dünyasını yol müşterilerinin ve Osmancık halkının hizmete sundu.

Yaklaşık 20 kişiye istihdam sağlayan ve işletmeciliğini Özcan Göbel’in yaptığı Hanedan ve HOPSTOP-1-2-3; meşhur Osmancık Sırık Kebabının yanı sıra, lüks lokantalarda olması gereken her şeyi ve yöresel lezzetleri güçlü ve tecrübeli çalışma kadrosu ile müşterilerine sunuyor.

Hanedan ve HOPSTOP-3 meşhur sırık kebabıyla, HOPSTOP leblebi ve kuruyemiş ise günün her saatinde sıcak ve taze kavrulmuş leblebisi ile kuruyemiş çeşitlerinin yanı sıra Osmancık pirinci, ızgara çeşitleri ve Akçaabat köfte ile nezih ve temiz ortamında kaliteli hizmet vermeye devam ediyor.

‘MENÜ ÇEŞİTLERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR’

Aile ortamının yanı sıra güleryüzlü ve deneyimli personeli ile bir anlamda Osmancık’ta önemli bir boşluğu dolduran HOPSTOP, menü çeşitleri ile de dikkat çekiyor.

Çeşit zenginliği ve deneyimli kadrosu ile her zaman en iyi hizmeti vermeyi kendilerine ilke edindiklerini kaydeden Özcan Göbel, Osmancık’ta beklediğiniz, istediğiniz kalite ve hizmeti, ailenizle ve sevdiklerinizle enfes tatları tatmak üzere herkesi 24 saat açık olan mekanlarına davet etti.

Bu arada “Turgay Başyayla ile Lezzet Yolculuğu” ve “Ezgi Sertel ile Lezzet Haritası” programlarını yerinde ağırlayan ve meşhur sırık kebabını tescilli gurmelere sunan Hanedan ve HOPSTOP tam not alarak sağlam adımlarla yoluna devam ediyor.

Hanedan ve HOPSTOP’ta bulunan menü çeşitleri sadece gözünüze değil midenize de hitap edecek lezzet ve görüntüde.

Güne yeni başlayanlar için serpme kahvaltı, kahvaltı tabağı, omlet ve bal kaymak; mercimek, ezogelin, yayla, işkembe ve paça çorba, kaşarlı, kuşbaşılı, kıymalı, sucuklu ve karışık pide çeşitleri ile lahmacun mevcut.

Gün ortasında ve akşam yemeklerinde ise, tavuk şiş, Adana, Urfa, çöp şiş, tavuk pirzola, kilo işi ve porsiyon köfte, kuzu şiş, kuzu pirzola, tavuk kanat, kuzu kaburga, karışık ızgara, kilo işi ve porsiyon sırık kebabı, dana biftek, saç tava günün her saatinde bulunuyor.

Çoban salata, mevsim salata, söğüş, yoğurt ve cacık salata çeşitleri ile künefe ve fırında sütlaç tatlılarını, tüm soğuk sıcak içecekler eşliğinde tatmak isteyenlerin HOPSTOP zincirlerine uğramaları yeterli olacak.

Leziz tatları tatmak ve nezih bir ortamda aileniz, sevdikleriniz ve arkadaşlarınız ile şehrin kalabalığından ve gürültüsünden uzak, güzel ve hoş bir vakit geçirmek isteyenler için aranan mekan olarak dikkat çeken HOPSTOP’ta toplu yemek hizmeti de veriliyor.

‘HEDİYELİK EŞYALARIN ADRESİ HOPSTOP’

Evinize, ailenize, akrabalarınıza, sevdiklerinize ve arkadaşlarınıza birbirinden güzel bin bir çeşit hediyelerin adresi de HOPSTOP.

Evleriniz için bakır semaver, güveç, bakır ve gümüş kahve fincan takımları ile birbirinden güzel eşi benzeri olmayan hediyelik eşyalar, çocuklarınız için pelüş oyuncaklar, lokum çeşitleri, meşhur Osmancık pirinci ve Çorum leblebisi ile tüm kuruyemiş çeşitlerini HOPSTOP’tan temin edebilirsiniz.

Yeşilçatma Mahallesi Osmancık D-100 Karayolu üzerinde faaliyet gösteren HOPSTOP-1’e 0364 611 99 10, HOPSTOP-2’ye 0364 611 63 34, HOPSTOP-3’e ise 0364 611 27 74 ve 0533 798 22 12 numaralarından ulaşabilir, ayrıca www.osmancikhanedan.com/ [email protected] ve facebook: osmancikhanedan adreslerinden takip edebilirsiniz.