Çorum Amatör futbolunda U 19 kategorisinde grupların kura çekimi yapıldı.

Daha önce dokuz takımın tek grupta mücadele etmesi planlanan U 19’da Alaca Belediyespor’da gruplara katılacağını bildirmesi üzerine 10 takımın beşerli iki grupta mücadele etmesine karar verildi.

ASKF Toplantı Salonu’nda bu kategoride mücadele edecek takımların temsilcilerinin katılımı ile grupların belirlenmesi için kura çekimi yapıldı.

Futbol İl Temsilcisi Osmancıklı Hemşerimiz Engin Ayan başkanlığındaki toplantıya ASKF Başkanı Sefer Kurtaran ile bu kategoride mücadele edecek takımlardan dördünün temsilcisi katıldı.

Çekilen kura sonucunda A grubunda Çimentospor, Alaca Belediyespor, Eti Lisesi Gençlikspor, İskilipgücüspor ve Sungurlu Belediyespor, B grubunda ise Osmancık Belediyespor, HE Kültürspor, İl Özel İdarespor, Mimar Sinan Gençlikspor ve Osmancıkgücüspor takımları yer aldılar.

Engin Ayan, 2 Aralık cumartesi günü oynanacak maçlarla başlayacak olan U 19 kategorisinde çift devreli lig statüsüne göre oynanacak maçlar sonunda ilk iki sırayı alan dört takımın play-off mücadelesi vereceğini söyledi.