Çorum Belediyesi GSK Badminton takımı sporcusu Mustafa Arkan, badminton şampiyonasında Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı. 
28-29 Temmuz 2019 tarihleri arasında Ankara’da yapılan Milli takım seçmesinde Çorum Belediyesi GSK Badminton takımı sporcusu Mustafa Arkan tek erkekler kategorisinde birinci olmayı başardı ve 30 Ağustos-7 Eylül 2019 tarihleri arasında Polonya’nın Gniezno şehrinde yapılacak olan 17 Yaş Altı Avrupa Badminton Şampiyonasında Milli takım formasıyla Türkiye’yi temsil edecek.
Milli Takım Antrenörü Barış Boyar, “Sporcumuza Avrupa Şampiyonasında başarılar dileriz. Her şeyden önce şunu belirtmek isterim ki, geçtiğimiz yıllarda esamesi bile okunmayan bu sporcumuzun kulübümüzün sağladığı imkanları en iyi şekilde değerlendirip, hiç antrenman aksatmadan, plan ve programa sadık kalarak daima çalışma arzusu, disiplini ve başarma isteğiyle bu noktaya gelmesi takdire şayandır ve diğer sporcularımıza da örnek niteliğindedir. 
Sporcumuzu kutluyor, bu azminin, fedakârlığının, başarma arzusunun ve her şeyden önce ahlakının yaşamı boyunca hayat felsefesi olmasını diliyorum.
Ayrıca desteklerinden dolayı Millet Vekilimiz Oğuzhan Kaya’ya, Belediye Başkanımız Halil İbrahim Aşgın’a, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Haşim Eğer’e, Federasyon Başkanımız Murat Özmekik’e, Genel Sekreterimiz Hayati Kısacık’a, Kulüp Başkanımız Nadir Solak’a ve Çorum Belediyesi Spor İşleri Müdürlüğünün değerli personeline şahsım ve tüm ekibim adına teşekkür ediyorum.”