1.Amatör Küme’de şampiyonluk mücadelesi veren Osmancık Belediyespor, emin adımlarla ilerleyerek başarılarına ara vermeden devam ediyor.

Birbirinden yetenekli futbolcuları ile temelini sağlamlaştıran Osmancık Belediyespor’un başarılı futbolcusu Yusuf Pamuk, abisi Eren Pamuk’un yolundan devam ederek takımının adeta yıldızı olmuş durumunda.

Osmancık Belediyespor şampiyon transferler yaparken alt yapıdan gelen Mehmet Özdemir, Ahmet Dağ, Mücahit Kuytak, Oğuzhan Yazkan ve Alperen Uysaler gibi futbolcularla beraber Yusuf Pamuk da maçlarda göstermiş olduğu performansla adeta bir yıldız gibi parlıyor.

Çorumspor’da oynayan Eren Pamuk’un kardeşi olan Yusuf Pamuk, özellikle bu sezon takımında göstermiş olduğu sezon başı çalışmalarında, form tutarken oynadığı hazırlık maçlarında hem hocaları hem de seyircileri tarafından dikkat çekmeyi başardı.

Gençlerbirliği’nin deneyimli eski futbolcusu olan hocaları Özcan Duman’ın kendileri için bir şans olduğunu söyleyen Yusuf, Salih ve Turgay gibi tecrübeli futbolcu olabileceğinden de diğer arkadaşları gibi çok şey öğrendiklerini belirtti.

Başarılı yıldız futbolcu Yusuf Pamuk, bu sezon Osmancık Belediyespor olarak hedeflerinin şampiyonluk ve bal ligi olduğunu söyledi.

Pamuk, son olarak yönetim kurulu ve Osmancık halkının takımlarına büyük destek olduklarını, bu desteğin öncelikle Osmancık Belediyespor’unu, Osmancık’ı ve biz futbolcuları yukarı seviyeye iteceğine inandığını söyledi.