Osmancık Belediyespor Kulübü Yönetimi, Özelleştirme İdaresi Başkanı Ahmet Aksu başkanlığında yeniden oluşturuldu.

Yeni yönetimde Osmancık Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Eskiadam, Sayman, Erol Ayan Genel Sekreter, Ertan Kızılkaya Sekreter, Gürsel Güney Sekreter Yardımcısı, Mahmut Oruç ve Kadir Delibaş ise yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı.

Çorum amatör futbolunun köklü kulüplerinden Osmancık Belediyespor yeni yönetimle faaliyetlerine devam etme kararı aldı.

Kulübün eski futbolcularından Özelleştirme İdaresi Başkanı Ahmet Aksu başkanlığında oluşturan yeni yönetim kurulunda kulüpte geçmiş yıllarda sporcu ve yönetici olarak görev yapmış isimler yer aldı.

Ahmet Aksu başkanlığında oluşturulan yeni yönetimde Osmancık Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Eskiadam, Sayman, Erol Ayan Genel Sekreter, Ertan Kızılkaya Sekreter, Gürsel Güney Sekreter Yardımcısı, Mahmut Oruç ve Kadir Delibaş ise yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı.

Yeni yönetimde sekreter olarak görev alan Gürsel Güney, hedeflerinin Osmancık ve çevresinden yetişen gençlerle yola devam etmek olduğunu söyledi.

Belediyespor olarak önümüzdeki sezon tüm kategorilerde liglere katılmayı hedeflediklerini alt yapıda Lütfullah hocanın başlattığı çalışmaların devam edeceğini ve her kategoride kadro kurmak için çalışmalara başladıklarını belirten Güney ‘Futbolun yanında geçtiğimiz yıllarda İBD bünyesinde devam eden voleybol branşını da kulüp çatısı altında sürdürme kararı aldık. Ayrıca Atletizm ve güreş branşlarında da Belediyespor olarak faaliyetlerimize devam edeceğiz.

Kulüp olarak kendi yağında kavrulan ve büyük hedefler koymak yerine ilçemiz gençlerine imkan sağlayıp kendi alt yapımızdan yetişen gençlerimizle mücadele etmek doğrultusunda çalışmalarımız devam edecektir´ dedi.