Bölgesel Amatör Lig’de Çorum’u temsil edecek olan Osmancık Belediyespor’da başkanlığa Emrah Tüysüz getirildi.

2017 yılından buyana kulüp başkanlığı görevini yürüten Kadir Eskiadam işlerinin yoğunluğunu nedeniyle yönetim kurulundan affını isteyerek, hem kulüp başkanlığı hem de yönetim kurulu üyeliğinden istifa etti.

Kadir Eskiadam istifasının ardından olağan üstü toplanan Osmancık Belediyespor Yönetimi, Emrah Tüysüz’ü kulüp başkanlığına getirdi.

Ayrıca Kadir Eskiadam’ın istifası ile boşalan yönetim kurulu asil üyeliğine ise İl Genel Meclisi Üyesi Mehmet Yücel getirildi.

Başkanlığa getirilen Emrah Tüysüz geçtiğimiz yıllarda da Osmancık Belediyespor takımlarında yöneticilik yapmış ve her zaman spora destek veren bir isim.

1983 Trabzon doğumlu genç iş adamı bir dönem Osmancık İş Adamları Derneği Başkanlığı’nı da yaptı. Hacıhamza mevkiinde bulunan Metro Park Ganita ve Sungurlu’da Mavi Ocak tesislerinin işletmeciliklerini abisi Cemil Tüysüz ile birlikte yapıyor.

Geçtiğimiz yıllarda görev yaptığı dönemlerde de kulübe büyük maddi ve manevi destek veren Emrah Tüysüz geçtiğimiz sezon kadroda bulunan Gineli futbolcu Amara Keyta ve Saku İran’lı Sejad Kavosi’nin her türlü barınma ve maddi külfetlerini karşılayıp takıma kazandıran isim oldu.

Bölgesel Amatör Lig’de Çorum’u temsil edecek olan Osmancık Belediyespor’da başkanlık değişiminin ardından yeni sezon hazırlıklarını hız kazanacağı ve önümüzdeki günlerde hareketli bir çalışma döneminin başlaması bekleniyor.