Osmancık Belediyespor Kulübü Başkanı ve beraberindekiler Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör’ü ziyaret etti.

Ziyarete Kulüp Başkanı Emrah Tüysüz ve yönetim kurulu üyelerinden Ertan Kızılkaya ile Kadir Delibaş katıldı.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, yeni Kulüp Başkanı Emrah Tüysüz’ü tebrik ederek, yeni sezon öncesinde Çorum’u BAL Liginde temsil edecek takıma başarı dileklerinde bulundu.

Kulüp Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri gösterdiği misafirperverlik ve nezaketinden dolayı Başkan Ahmet Gelgör’e teşekkür ederek, Çorum ve Osmancık’ı en iyi şekilde temsil edebilmek için mutlaka belediyenin takıma destek olması gerektiğini ve en kısa zamanda antrenmanlara başlayan sporcuların yeme içme ihtiyaçlarının karşılanması sporcuların dinlenebilmesi ve barınmaları için sosyal tesis ihtiyaçlarının karşılanması ve deplasmanlar için konaklama ve ulaşım konularında destek istedi.

Gelgör, bu istekleri en kısa zamanda değerlendirerek Belediye olarak her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti. Kulüp Başkanı Emrah Tüysüz ve yönetim kurulu üyeleri karşılıklı sohbetin ardından misafirperverliği için Belediye Başkanı Ahmet Gelgör’e yaptığı ve yapacağı çalışmalar için teşekkür ederek, makamdan ayrıldılar.