1. Amatör Kümedeki temsilcimiz Osmancık Belediyespor, ligin dördüncü haftasında deplasmanda İskilipgücüspor’u 3-0 yendi.

Aldığı bu galibiyetle puanını 9’a yükselten Osmancık Belediyespor, averajla grupta liderlik koltuğuna oturdu.

Ligin ilk haftasında Çimentospor’u, ikinci haftada ise Alaca Belediyespor’u aynı skorla 2-1 geçen Osmancık Belediyespor, üçüncü haftayı BAY geçmesinin ardından ligin dördüncü haftasında da deplasmanda İskilipgücü’nü 3-0’lık skorla yenmeyi başardı.

Aldığı bu galibiyetle ligde 3’te 3 yapan Osmancık Belediyespor, ortaya koyduğu futbolla ligde şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu da gösterdi.

Bayat İlçe Sahasında oynanan maçta İskilipgücü karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkan Osmancık Belediyespor, 10.cu dakikada A. Furkan’ın attığı golle 1-0 öne geçti.

İlk yarıyı bu golle önde tamamlayan Osmancık Belediyespor, 55.ci dakikada Eren ve karşılaşmanın uzatma dakikalarında Yusuf’un attığı golle sahadan 3-0 galip ayrıldı.

Osmancık Belediyespor, aldığı bu galibiyetle puanını 9’a yükseltirken, averajla liderlik koltuğuna yükseldi.

Osmancık Belediyespor yöneticileri karşılaşmaya tam kadro izlerken, karşılaşma sonunda futbolcuların galibiyet sevincini ortak olarak, futbolcularla birlikte toplu hatıra fotoğrafı çekindiler.

Bu arada karşılaşmayı yıllarca süper ligde Gençlerbirliği forması giyen Muammer Nurlu ve Konyaspor forması giyen Sedat Küçük de izleyerek tribünden eski takımlarına destek verdiler.