Osmancık Atlı Spor Kulübü Derneği Başkanı Muzaffer Ayna, Pazar günü yapılan at yarışlarına katılmak için Osmancık´a gelen atçılardan tam not aldı.

8 Ekim Pazar günü yapılan at yarışlarına katılmak için Türkiye´nin dört bir yanından gelen at sahipleri Osmancık´ta Muzaffer Ayna tarafından ağırlandı. Yarışlara katılmak için Cumartesi günü ilçeye gelen 100´e yakın at sahipleri Osmancık´ta en iyi şekilde ağırlandı.

Yemek ve konaklama giderleri Atlı Spor Kulübü Derneği tarafından karşılanan at sahiplerine Asya Tesisleri´nde yemek ikram edildi.

Yüzlerce kilometre uzaklıktan Osmancık´taki yarışlara katılmak için gelen at sahipleri Muzaffer Ayna ve Osmancık Belediyesi´nin misafirperverliğine hayran kaldıklarını belirtiler.

Birlik ve beraberlik içerisinde geçen yemekte konuşan Muzaffer Ayna, yarışlara katılarak kendilerini onurlandırdıkları için tüm at sahiplerine ve federasyon yetkililerine teşekkür etti.

Yarışlara katılan at sahipleri de misafirperverliği için Osmancık Belediyesi, Atlı Spor Kulübü Derneği Başkanı Muzaffer Ayna ve Osmancık halkına teşekkür ettiler.