Çorum Belediyespor´un yıldız sporcusu Osmancık Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Muhammet Mahmut Sert, Yıldızlar İşitme Engelliler Türkiye şampiyonasında tek erkeklerde üçüncü çift erkeklerde ise ikinci olarak iki madalya kazandı.

Antrenör Barış Boyar, rakiplerinden çok küçük olmasına karşın gösterdiği performansla Muhammed Mahmut Sert´in büyük takdir topladığını belirterek hedeflerinin olimpiyatlar olduğunu söyledi.

Çorum Belediyesi Gençlik Spor Kulübü Badminton´da minik badmintoncusu Muhammed Mahmut Sert, Türkiye Şampiyonası´nda bir gümüş, bir de bronz madalya kazandı.

27-29 Nisan tarihlerinde Düzce´de yapılan Yıldızlar İşitme Engelliler Türkiye Badminton Şampiyonası´nda mücadele eden Çorum Belediyesi Gençlik Spor Kulübü sporcusu aynı zamanda Osmancık Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu öğrencisi Muhammet Mahmut Sert antrenörü Barış Boyar ile birlikte mücadele etti. Türkiye genelinde 35 kulüpten doksan sporcunun mücadele ettiği şampiyonanın yaşı en küçük sporcusu olan Muhammed Mahmut Sert, buna karşın kendisinden çok büyük rakipleri karsısında verdiği mücadele ve ortaya koyduğu oyun ile büyük beğeni topladı. Tek erkekler kategorisinde üçüncü olarak bronz madalya kazanan Muhammet Mahmut Sert, çift erkekler kategorisinde ise Ankaralı partneri ile birlikte ikinci olarak gümüş madalyanın sahibi oldu ve ilk kez katıldığı şampiyonadan çifte madalya ile ayrılmayı başardı.

Badminton Antrenörü Barış Boyar, beşinci sınıftan bu yana çalışmaları birlikte yaptığı Muhammed Mahmut Sert´in kısa sürede büyük gelişim gösterdiğini ve ilk kez katılmasına karşın Türkiye Şampiyonası´nda iki madalya kazandığını söyledi. Boyar, Muhammed Mahmut Sert´in bu gelişimi ile Olimpiyat Oyunlarını hedeflediklerini ve çalışmaları bu yönde sürdüreceklerini söyledi. Boyar, bu başarıda en büyük payın sporculara sonsuz destek veren Belediye Başkanı Zeki Gül, Kulüp Başkanı Nadir Solak, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Sefa Kayalı ile emeği geçen herkese tüm teknik ekip ve sporcular adana teşekkür etti.