Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Osmancık Temsilciliği tarafından düzenlenen Liselerarası Futbol Turnuvası final maçı yapıldı.

Liselerarası Futbol Turnuvası Gençlik Merkezi Halı Sahsında oynanan maçlarda final maçı ile kupalar sahiplerini buldu.

Final maçını Osmancık Kaymakamı Hakan Alkan, Belediye Başkanı Hamza Karataş ile Ak Parti İlçe Başkanı Hakkı Güngör, Osmancık Belediyespor Kulübü Başkanı ve Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Eskiadam, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Tökel, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Abdullah Küçükgöz, Milli Eğitim Şube Müdürü Uğur Uluçay, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Yücel, TÜGVA Osmancık Temsilcisi Arif Emre Gökel, okul müdürleri ve gençler izledi.

TÜGVA’nın gençlik eğitimlerine yönelik Milli Eğitim Bakanlığı ve Gençlik ve Spor Bakanlığı ile imzaladığı protokol kapsamında düzenlenen futbol turnuvasına tüm liseler katıldı. Finalde birinciliği hak kazanan Cumhuriyet Anadolu Lisesi olurken, METEM Lisesi ikincilik, İmam Hatip Lisesi üçüncülük, Sağlık Meslek Lisesi ise dördüncülüğü hak kazandı.

TÜGVA Osmancık Temsilcisi Arif Emre Gökel turnuva öncesinde yaptığı açıklamada; “TÜGVA olarak Türkiye genelinde gençlere yönelik sportif aktiviteler düzenledik. Osmancık gençliğine yönelik faaliyetler gerçekleştirerek şampiyon liseyi belirledik. Gençlere yönelik faaliyetlerimiz futbol turnuvasının ardından farklı sportif ve kültürel etkinliklerle devam edecektir” dedi.

Protokol tarafından madalyaları ve takım kaptanlarına verilen kupalar ile ödüllendirilen gençler tebrik edilerek hatıra fotoğrafı çekildi.