Bu sezon 1. Amatör Kümede adeta fırtına gibi esen Osmancık Belediyesyor Yöneticisi Gürsel Güney, kulüp olarak öncelikle hedeflerinin şampiyonluk değil, kurumsal bir kimliğe kavuşmak olduğunu söyledi.

Yönetim olarak göreve başladıkları günden itibaren öncelikli olarak Osmancık Belediyespor’u kurumsal bir yapıya kavuşturmak için çalışma başlattıklarını ifade eden Gürsel Güney, futbol branşının yanına voleybol, atletizm ve okçuluk gibi branşları da kulüp bünyesine katarak Osmancık ve Çorum’u en iyi şekilde temsil etme çabasına girdiklerini belirtti.

Futbolda gençlerin çoğunlukta olduğu bir kadro kurduklarını dile getiren Güney, “iyi bir takım oldular ve gösterdikleri performansla şampiyonluk potasına girdiler.

Ancak bizim öncelikli hedeflerimiz arasında kesinlikle şampiyonluk yok. Sonuçta gençlerimiz çıkıp futbol oynuyorlar. Bunun sonucunda ligi nerde bitirdikleri çok önemli değil.

Bizim önceliğimiz kulübümüze ve ilçemize yakışır güzellikleri sahaya yansıtmalarıdır. Osmancık Belediyespor olarak elimizdeki kadro ile en iyisini yapmanın çabası içindeyiz.

Kulüp olarak başlattığımız yeni yapılanma doğrultusunda katıldığımız branşlarda gençlerimize spor yaptırmak, elit olanları ise milli takımlar düzeyinde Türk sporuna kazandırmak istiyoruz. Kulüp olarak tüm çabamız bu doğrultudadır” dedi.