Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Ahmet Cemil Bedir, il ve ilçe Gençlik Merkezlerini ziyaret ederek çeşitli faaliyetlere katıldı.

İlk olarak Osmancık Gençlik Merkezini ziyaret eden Ahmet Cemil Bedir, Osmancık Gençlik Merkezi Müdürü Naz Anuşoğlu, gençlik liderleri ve gönüllü gençlerle bir araya geldi.

Bedir, Gençlik Merkezinde yürütülen faaliyetleri yerinde inceledikten sonra Osmancık İmam Hatip Ortaokulunda gençlerle birlikle Kitap Okuma Halkaları Projesi kapsamında yürütülen kitap kritiğine katıldı. Akabinde Çorum Merkeze gelen Bedir, burada da çok sayıda faaliyete katıldı.

Çorum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Mahmut Atalay Gençlik Merkezini ziyaret eden Bedir, Has Odada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Haşim Eğer, Gençlik Merkezleri Koordinatör Müdürü Mehmet Tığlı, Akkent Gençlik Merkezi Müdürü İsmail Şahan ve gençlik liderleri, gönüllü gençlerle bir araya gelerek Gençlik Merkezlerinde düzenlenen “Kitap Okuma Halkaları, Merkezim Her Yerde, Kod Adı 2023, Gençlerin İyilik Ağacı, Edepli Mizah ve Karikatür” projeleri ve gençlik merkezlerince yürütülen çeşitli faaliyetler hakkında bilgi aldı.

Ardından Polis Haftası münasebetiyle Mahmut Atalay Gençlik Merkezi tarafından organize edilen Emniyet Müdürlüğü ziyaretine katılan Bedir, İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu'yu makamında ziyaret etti.

Bedir ve beraberindekiler, günün anlam ve önemine binaen Murat Kolcu'ya "Türk Bayrağı" ve "Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez" yazılı hat tablosunu hediye ettiler.

Akkent Gençlik Merkezince organize edilen Dini İlimler Atölyesi kapsamında Gençlik Camii'ni ziyaret eden Daire Başkanı Ahmet Cemil Bedir, buradan da Akkent Gençlik Merkezine geçerek gençlik liderleri ve gönüllü gençlerle bir araya gelerek yapılacak çalışma ve projeler hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Son olarak Sungurlu Gençlik Merkezini ziyaret eden Bedir, Sungurlu Gençlik Merkezi Müdürü Mahmud Esad Buğdaylı, gençlik liderleri ve gönüllü gençlerle bir araya gelerek Sungurlu Gençlik Merkezi organizesinde gerçekleşen Mavi Ocak Yaşlı Bakım Merkezini ziyaret etti.

Genel olarak Çorum'da yapılan faaliyetlerden ve projelerin başarılı bir şekilde yürütülmesinden memnun olduğunu dile getiren Bedir, Gençlik ve Spor Bakanlığı olarak gençlerin her alanda daha etkin ve aktif olmaları için makro projeler üzerinde çalıştıklarını, gençleri çağın ilerisine taşıyarak onların daha müreffeh bir ülke de yaşabilmeleri için ellerinden gelen gayreti sarf ettiklerini bildirdi.