Voleybol´da üstün başarılara imza atan ve ikinci lig yolunda emin adımlarla ilerleyen Osmancık Belediyespor Kız Voleybol Takımına Beşlikoğlu İnşaat ve Emlak Sahibi Fatih Yel sponsor olarak forma desteği sağladı.

Osmancık Belediyespor Kız Voleybol Takımına forma ve ekipman desteği sağlayan Fatih Yel, formaları takım antrenörü Ümit Gözgöz’e teslim etti.

Fatih Yel, yaptığı açıklamada, “Çorum’u ve Osmancık ilçemizi sporda en iyi şekilde temsil eden Osmancık Belediyespor Kız Voleybol Takımına ve Antrenör Ümit Gökgöz Hocamıza çalışmalarında başarılar diliyorum.

Bu hafta sonu Çankırı´da oynanacak karşılaşmalarda alacakları sonuçlarla ikinci lige çıkacaklarına inanıyoruz.

Osmancık´ın ili temsil etmesi de ayrıca gurur verici. Bu sebeple takımımıza gerekli desteğin sağlanmasını düşündüğümüz için böyle bir girişimde bulunduk” dedi.

Antrenör Ümit Gökgöz ise Fatih Yel´e gösterdiği örnek duyarlılıktan dolayı teşekkür ederek, “sporcularımızın kendilerine değer verildiğini gördükleri zaman daha bir hırsla maça hazırlanıyorlar ve galip geliyoruz.

İnşallah bu hafta sonu oynayacağımız karşılaşmalarda takımızı ikinci lige çıkararak Osmancık´ın adını tüm Türkiye´ye voleybol dalında da duyuracağız. Başta işadamı Fatih Yel ve takımımıza maddi manevi destek sağlayan herkese teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.