Okul Sporları Dart İl Birinciliğinde yıldızlarda İskilip Ebussuud Efendi, gençlerde ise Osmancık İMKB Mesleki ve Teknik Anadolu Okulu, kız ve erkeklerde çifte şampiyonluk yaşadı.

Okul Sporları Dart İl Birinciliği Mahmut Atalay Gençlik Merkezinde yapıldı. İl birinciliğinde yıldızlar ve gençler kız erkek kategorilerinde yarışmalar yapıldı. Yapılan yarışmalar sonunda yıldızlar kategorisinde kız ve erkeklerde İskilip Ebusssud Efendi Ortaokulu çifte şampiyonluğu kazandı. Kızlarda ikinci Dr. Sadık Ahmet, üçüncü İskilip Atatürk, dördüncü ise Özel Doğa Ortaokulu oldu. Erkeklerde ise ikinci İskilip Atatürk, üçüncü Dr. Sadık Ahmet olurken, dördüncülüğü ise Özel Doğa Ortaokulu kazandı.

Gençlerde ise kız ve erkelerde Osmancık İMKB MTAL Lisesi şampiyonluğu kazandı. Kızlarda ikinciliği Fatih Anadolu, üçüncülüğü Osmancık İmam Hatip, dördüncülüğü ise Osmancık İsmail Karataş MTAL Lisesi kazandı. Erkeklerde ise ikinciliği Şehit Erol Olçok Anadolu İmam Hatip Lisesi, üçüncülüğü Emin Güner Mesleki ve Teknik Anadolu, dördüncülüğü Kargı Fen Lisesi elde etti.

Müsabakalar sonunda düzenlenen törenle kategorilerde dereceye giren okullara kupa, sporculara ise madalyaları verildi.