Cumhuriyet Mahallesi Podyum Sokak No: 56 Safir Apartman altı Osmancık adresinde faaliyete geçen BİO Spor ve Sağlık Merkezi hizmet vermeye başladı. 
İşletmeciliğini Plates Antrenörü Aslı Karakaş Arslan ile Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği mezunu Wellness, Fitness ve Refleksoloji Antrenörü Nadide Bozkurt'un yaptığı hijyenik ve lüks olan bir spor salonunu faaliyetlerine başladı. 
Salon müşterileri için sabah 07.00 akşam 23.00 saatleri arasında haftanın yedi günü açık. BİO Spor ve Sağlık Merkezi istenilen saat ve günde vatandaşlara birebir antrenman yapma imkanı sunuluyor.
İşletme sahipleri Aslı Karakaş Arslan ve Nadide Bozkurt, "Sevdiklerinize ve kendinize armağan edebileceğiniz en güzel hediye sağlıklı bir yaşamdır" diyerek, salon hakkında şu bilgilere yer verdi:
 “Günümüzde spor ve sağlık için doktor ve fizyoterapistlerin önerdiği reformer dersleri Bio Spor ve Sağlik Merkezi Osmancık’ta bir ilk olarak derslerine başladı. Halka özel spor salonunda birebir dersler deneyimli hocalar eşliğinde verilir. Salonumuzda "reformer, pilates, fonksiyonel egzersiz, zumba, refleksoloji" dersleri verilmektedir. Bu dersleri kısaca açıklamak istiyorum.
Reformer; Eklem, kas ve omurga sağlığı için yapılan egzersiz aletidir. Duruş bozukluğuna neden olacak kas iskelet sistemi problemlerinden korur. Boyun fıtığında, kolda oluşan uyuşma ve ağrıları azaltır. Kireçlenme sonucu eklemlerde oluşan problemlerde ağrıları kontrol altında tutar. Bel ve sırt ağrılarının oluşmasını engeller. Eklem içi sıvıları dengeler. Bel fıtığında, bacakta oluşan ağrıları azaltır. Skolyoz sorununu yavaşlatır. Vücudun duruşunu düzeltir.
Refleksoloji; Ayaklardaki sinir uçlarına bası uygulanarak yapılan tedavi yöntemidir. Beyindeki sinirlerin el ve ayaklarda son bulan noktalarına uygulanan tekniksel ve bilimsel tedavi aşamasında tamamlayıcı bir yöntemdir.
Fonksiyonel Egzersiz; Birden fazla kas grubunu doğru bir şekilde çalıştırma şeklidir. İstediğiniz gün ve saate randevu almak için 0546 824 62 36 numaradan arayıp ya da mesaj atabilirsiniz.
Sevdiklerinize ve kendinize armağan edebileceğiniz en güzel hediye sağlıklı bir yaşamdır. Sağlıklı yaşam ise bilinçli bir spor ile başlar. Bir insanının sağlıklı olabilmesi için haftada üç gün bilinçli bir spor yapması gerekmektedir. Daha sağlıklı bir yaşam kalitesi için tüm Osmancık halkını salonumuza bekliyoruz.”