Türkiye Badminton Milli Takımı ve Çorum Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Badminton Takımı Antrenörü Barış Boyar, Ankara’da düzenlenen Veteranlar Balkan Şampiyonasında iki şampiyonluk birden elde ederek başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Osmancık, Çorum ve Türkiye Milli Takımında antrenörlük yapan başarılı Beden Eğitimi Öğretmeni Barış Boyar katıldığı müsabakalarda hem tek erkekler hem de çift erkekler kategorisinde Balkan Şampiyonu oldu.

Osmancık’ta bir çok gence badmintonu sevdirerek, 7 yaşından başlayarak sayısız sporcuyu üniversiteye kadar bütün kariyerlerde hazırlayıp yetiştiren ve bu sporculara ilçe, il, Türkiye, Avrupa ve Balkan şampiyonlukları yaşatan Barış Boyar, elde ettiği Balkan Şampiyonlukları ile bir kez daha ne kadar tecrübeli bir antrenör ve sporcu olduğunu göstererek, sporcularına da son derece moral verici büyük bir başarı elde etti.

Başarılı Antrenör Boyar, “İlçemizi, İlimizi ve ülkemizi hem antrenör hem de sporcu olarak bağlı olduğum kulüplerimi Milli Takım formasıyla en iyi şekilde temsil ettiğimi düşünüyorum. Hem sporcularım hem de ben şampiyonluklara devam edeceğiz” dedi.