15 Temmuz hain FETÖ darbe girişiminin birinci yıldönümü dolayısıyla Osmancık ilçesinde düzenlenen spor müsabakalarında dereceye giren sporculara ödülleri verildi.

Osmancık’ta hafta boyunca Ada Spor Kompleksinde sekiz branşta sportif müsabaka düzenlendi.

Düzenlenen sportif müsabakalar sonucunda Osmancık İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından yapılan tören ile dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Osmancık Kapalı Spor Salonunda düzenlenen programa Çorum Vali Yardımcısı ve Osmancık Kaymakam Vekili Fikret Zaman, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, İlçe Emniyet Müdürü Adem Yüce, İlçe Jandarma Başçavuş Emra Çelik, İlçe Sağlık Müdürü Melahat Kent Erdoğan, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Abdullah Küçükgöz, Osmancık İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fuat Bozdemir, Ak Parti Osmancık İlçe Başkanı Cafer Karlı, Ak Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Fazile Gülden Tökel, İl Genel Meclis Üyesi Süleyman Şener ile sivil toplum kuruluşların müdür ve amirleri, öğretmenler, öğrenciler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Turnuvanın son maçında Osmancık Voleybol takımı ile İ.B.D. Voleybol takımı karşı karşıya gelirken, karşılaşmadan İ.B.D. Voleybol takımı galip ayrıldı.

Karşılaşmanın ardından ödül törenine geçildi.

Törende sekiz branşta düzenlenen turnuvada dereceye giren takım ve sporculara ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.

Törende tüm sporculara Türk Bayrağı ve tişört dağıtılarak toplu hatıra fotoğrafı çekildi.