İYİ Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Dr. Ecz M. Özhan Arslan ve ekibi, halkın sorunlarını dinleyerek yapacakları icraatları anlatmaya devam ediyor.

Osmancık Çay Mahallesinde Memduh Kambur'un kahvehanesini ziyaret eden İYİ Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Dr. Ecz M. Özhan Arslan, İYİ Parti Osmancık İlçe Başkanı Sefer Mustafa Boyacı ile beraberinde il genel meclisi ve belediye meclisi üyesi adayları, kahvehanelerde bulunan vatandaşlarla sohbet toplantısında bir araya geldiler.

İYİ Parti heyeti, devamında Cumhuriyet Mahallesi Osmancık Devlet hastanesi karşısındaki Şahin Kıraathanesinde vatandaşlarla buluşarak vatandaşlara Osmancık için yapılacak olan projeleri anlattı.

İYİ Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Arslan; “Ben bu memlekette eczacılık yapan biriyim. Eğer seçilirsek 5 yıl sonunda yine bu memlekette eczacılık yapacağım. Size yanlış yapma başka lüksümüz yok. 5 yıldır belediye meclisinde imar ve bütçe komisyonlarında yer aldım. İşte bu komisyonlarda yer almamın faydasını belediye çalışmalarımda göstereceğim. Bilginin güce, gücün paraya, paranın da hizmete nasıl dönüştüğünü sizlere göstereceğim. En büyük zenginliğin bilgi zenginliği olduğunu bir daha göstereceğim" dedi.

Arslan, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

"Belediye bütçesi 2017'de 70 trilyon, 2018'de 65 trilyondu. Bakın bu paralar nüfusa göre devletten gelen paralardır. Belediye başkanı sevilsin sevilmesin, iktidardan olsun olmasın bu memlekete gelecek paralardır. Bunu dışında hep muhalefet olduğum pek istemediğim TEDES trafik cezalarından da 27 trilyon para gelmiştir. 13.5 trilyonu belediyemize, 13.5 trilyonu özel şirkete aktarılmak suretiyle harcanmıştır. Örnek verirsek Merzifon Belediyesinden örnek vermek istiyorum Merzifon Belediyesinin bütçesi o nüfusa göre bizden 4 trilyon fazladır. Bu paralar kesilemez yeter ki biz bu paraları çaldırmayalım, israf etmeyelim, yanlış kullanmayalım, bizim aklımız her şeye yeter. İşi bilmeyenlere bırak 70 trilyonu 170 trilyon verseniz yine hayır çıkmaz. Gemici'ye asılmış bir pankart vardı. Gemici'de tozlu yollar, yapılmayan asfaltlar, olmayan kanalizasyonlar Allah bize nasip ederse bu işleri bizler çözeceğiz. D-100 karayolu ile ırmak kenarından Osmancık içine yol açacağız. Lokanta, cafe, çay bahçeleri ve parkları ile 4 adet asma köprüsü oluşturacağız. Gemici mezarlığından sebze pazarına bir köprü yaptıracağız ve yol açacağız. Memleket için elinizi taşın altına koydunuz ve biz bu yolda inanarak yürüyoruz. Bizler memleket için her türlü fedakarlığı yapan neslin evlatlarıyız. Bizler Osmancıklılar olarak kendi kaderimize sahip çıkıyoruz ve kendimizi kendi memleketlimizin yönetebileceğine inanıyoruz. Bu memleketi yürütebilmek, adaletli, huzurlu ve adil bir şekilde yönetebilmek için talibiz. Dışardan hiç kimse bizim gibi bize sahip çıkamaz. Cebinizdeki o kimlik kartı bizlerin ağası da paşası da ta kendisidir. Kimse işin gördürmek için araya adam sokmayacak, yandaş aramayacak bizim anlayışımız eşit adalet. Doğrudan bana ulaşarak gerektiğinde bana hesap soracaksınız. Bizler hesap vermekten hiç kaçmadık kaçmayacağız. Gelir ve giderlerimizi belediye balkonundan çarşaf asar gibi asacağız. Kapalı kapılar ardında hesaplar yaptırmayarak örnek olacağız. Belediyemizde muhtarlık bürosu kuracağız. Belediyede muhatap bulmakta zorluk çeken muhtarlarımızın böyle bir sorunu kalmayacak.

Sizler içinde belediyemizde refakatçı bulunduracağız. Hangi birime nasıl irtibata geçilecek bu sayede halledeceksiniz. Ben yaptım olduları, tepeden bakma algıları ve tehditler olmayacak. Kimse babasının çiftliği gibi davranamayacak. Yani bir tarih kapanacak yeni bir tarih açılacak. Bu nedenle bazıları için bu seçim ölüm kalım meselesi iken bizler için hizmet etme vakti olacak."​​​​​​​