AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, gerek Türkiye, gerekse Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan üzerinde dış güçler tarafından çeşitli oyunlar oynandığını belirterek, "Milletimiz uyandı. Artık bu oyunlara fırsat verilmeyecek. Uyanmayanlar da uyansın ve ülkemize sahip çıksın" dedi.

AK Parti İl Başkanı Mehmet Karadağ, Aralık dönemi İl Genel Meclisi toplantıları öncesinde, AK Partili meclis üyeleriyle grup toplantısında bir araya geldi.

Parti binasında yapılan Grup Toplantısında konuşan Karadağ, İl Genel Meclisi'nin son derece önemli ve güzel kararlar aldığını, alınan bu kararlar sayesinde köylere, kırsal alana, vatandaşa hizmetlerin ardı ardına gittiğini söyledi.

Köylerin her türlü ihtiyacının giderildiğini ve kırsal alana çeşitli hizmetlerin götürüldüğünü bildiren Karadağ, "İl Özel İdaresi, kırsala hizmette sınır tanımıyor. Asfalt, yol, kanalizasyon, kilit parke taşı, içme ve kullanma suyu, oyun parkları, halı sahalar ve daha birçok hizmet Özel İdaremiz tarafından götürülmektedir. Yapılan bu hizmetlerin kararını İl Genel Meclis Üyelerimiz almaktadır. Bizler de kaynak temini ve kaynak aktarımı konusunda yardımcı oluyor, katkı sağlıyoruz" dedi.

"HİZMETLERİN KAHRAMANI AK PARTİDİR, ERDOĞAN'DIR"

Bazı muhalefet çevrelerin, "sizler hangi hizmeti getirdiniz ki? Bu hizmetleri zaten bürokrasi, devlet getiriyor" şeklindeki eleştirilerine de sert bir şekilde cevap veren Karadağ, "Eğer AK Parti iktidarı olmasaydı, bu çalışkan kadrolar, Recep Tayyip Erdoğan ve adamları olmasaydı meteliğe kurşun atardık. Bizler karar alıyoruz, kaynak temin edip aktarıyoruz, İl Genel Meclisimiz, İl Özel İdaremiz hizmetlerin planlamasını yapıyor ve takip ediyor.

Kaynağı bulan biziz, karar alan biziz, yatırımları takip eden biziz. Peki bu hizmetleri biz yapmıyoruz da kim yapıyor? Hiçbir ayrım gözetmeksizin hizmet üretiyoruz. AK Parti iktidarda olmasaydı, kaynak olmasaydı, ya da ayrımcılık duygusunu ön plana çıkarsaydı bu hizmetler gelir miydi? Bizim temel politikamız vatandaşa, millete hizmettir. Bu koltukları hizmet üretmek için kullanıyoruz. Eğer bir köyde 1 hane bile olsa, o köye gereken hizmetler gider. Yerel de, genelde de hizmetlerin kahramanı Recep Tayyip Erdoğan'dır" diye konuştu.

"DARBECİLERE, HAİNLERE FIRSAT VERMEYELİM"

Türkiye'de yaşanan büyümenin, gelişmenin, ilerlemenin bazı muhalefet çevreler tarafından çekilemediğini ileri süren Karadağ, dış güçlerin de gerek ülkemizin, gerek Recep Tayyip Erdoğan'ın önüne set çekmeye, durdurmaya, engellemeye çalıştığını anlattı.

FETÖ terör örgütünün kalkıştığı 15 Temmuz darbe girişiminin tamamen ülkemizi bölmeye, parçalamaya, karanlığa sürüklemeye yönelik olduğunu belirten Karadağ, Türk milletinin aklı selim davranışı, uyanıklığı ve kararlılığı sayesinde darbecilerin, terör odaklarının amacına ulaşamadığını kaydetti.

"Darbe girişimlerini defalarca denediler ancak beceremediler. Ülkemizi bölme girişimlerinde bulunan, ABD ile işbirliği içinde hareket eden hain ve şerefsiz örgüt bugünlerde yine harekete geçmiş gözüküyor. 2019 seçimleri öncesi Erdoğan'ın önünü kesmek isteyen şer güçler, Türkiye'nin gelişimini sekteye uğratmak için elinden gelen gayreti gösteriyor. Muhalefet ise Recep Tayyip Erdoğan gitsin de ülkemiz çökse de olur diye düşünüyor. Ülke onların umurunda değil" şeklinde konuşan Karadağ, milletten aldıkları güçle tuzakların, oyunların üstesinden geleceklerini vurguladı.

Türk milletini uyanık olmaya davet eden Karadağ, "milletimiz artık uyandı. Ancak henüz uyanmayanlar varsa onlar da uyansın ve ülkemize hep birlikte sahip çıkalım. Türkiye'nin karşı karşıya bulunduğu tehlikenin farkında olalım. Türkiye'nin başına çorap örmek isteyen hain çevrelere fırsat vermeyelim" dedi.