Toplantıya Osmancık Belediye Başkanı Ahmet Gelgör, Milletçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Agah Karapıçak, MHP Osmancık İlçe Başkanı Satılmış Karatağ ve yönetimi, Belediye Başkan Yardımcıları, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri katıldı.

Milletçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Agah Karapıçak, "Gayemiz kazanımları başarılı çalışmalarla katlayarak devam ettirmektir. Teşkilatımızın çalışmaları ve değerli Osmancık halkının teveccühleri ile 2019 Nisan ayından bu zamana kadar kısa sürede başarılı ve örnek çalışmalara imza atan Belediye Başkanımız Ahmet Gelgör ile teşkilatımıza teşekkür ederiz.

Meyve veren ağacı taşlayanlara, üzümü yemeyi değil de bağcılarla uğraşanlara tamahımız ve tavizimiz olmayacaktır. Birlik ve beraberliğimize gölge düşüren, Milliyetçi Hareketin "Üretken Belediyecilik" anlayışını hazmedemeyen, Ülkemizi içinde bulunduğu cendereden çıkaracak olan Cumhur İttifakı ruhunu zedeleyen kişi veya oluşumlara karşı uyanık olup asla fırsat verilmeden çalışmalarımız devam ettirilecektir. Osmancık Teşkilatımıza misafirperverlikleri adına teşekkür ederiz" dedi.