AK Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak, "aday" sıfatıyla ilk toplantısını basın mensupları ile yaptı. Cıplak, "Bizim sevdamız Osmancık sevdası. Buraya hizmet etmek için gecemizi gündüzümüzü ayırt etmeden güzel hizmetler edeceğiz. Hedefimiz proje. İstişare ederek yereli ilgilendiren her türlü projeye açığız" dedi.

Osmancık AK Parti Belediye Başkan Adayı Recep Çıplak, Osmancık basını ile yemekte bir araya geldi.

Programa; AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Oğuzhan Kaya, AK Parti İlçe Başkanı Hakkı Güngör, AK Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak, İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Yücel, AK Parti İlçe Yönetimi, Osmancık Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Selma Çetindere, Osmancık Gazetesi sahibi Özkan Özçelik, DHA Osmancık Muhabiri Mustafa Ulusoy, İHA Osmancık Muhabiri İsmail Kabakdere, AA Osmancık Muhabiri Emrah Akıllı, Osmancık TV Editörü Fatih Kılınç, Osmancık Seçim Editörü Faruk Delibaş ve Emekliler Derneği Muharrem Yıldız katıldı.

Sohbet ortamında geçen yemekte AK Parti Çorum Milletvekili, TBMM İçişleri Komisyonu Üyesi Oğuzhan Kaya; ilçe hakkındaki yapılmış ve yapılacak projeler hakkında basına bilgi vererek Osmancık'ı en iyi yere taşıyacaklarını vurguladı.

HALKLA İÇ İÇE, GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ...

AK Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak; katılımlardan dolayı basın mensubu ve misafirlere teşekkür ederek, “Basın bizim için çok önemli, yerelde her zaman basının yeri görmeyen gözümüz, duymayan kulağımız oluyor. Bu nedenle biz basınımızın her zaman yanında olacağız, her zaman destekleyeceğiz. Bu anlamda sürekli istişarelerde bulunacağız. Sizlerin getireceği önerileri her zaman değerlendirme aşamasında olacağız. Nasip olursa inşallah seçim sürecinde de sık sık bir araya gelip bilgilendirme toplantıları yapacağız. Yerel basını her daim dinamik tutup desteklememiz lazım diye düşünüp gayretlerimiz göstereceğiz.

Bizim sevdamız Osmancık sevdası. Buraya hizmet etmek için gecemizi gündüzümüzü ayırt etmeden güzel hizmetler edeceğiz inşallah. İl Özel İdare Genel Sekterliğinde edindiğimiz tecrübe ve deneyimlerimizden faydalanarak Osmancık'a aktarmak için talip olduk. Hedefimiz proje. İstişare ederek yereli ilgilendiren her türlü projeye açığız. Mahallerimizde öncelik muhtarlarımız ile görüşülerek talepler doğrultusunda çalışmalarımıza hızlıca yön vereceğiz.

Yöneticilikte, parayı, insan kaynağını ve zamanı kullanmak çok önemli. Zaman çok kıymetli. Çok hızlı olacağız, gayretimiz daha iyi hizmet, Cumhurbaşkanımızın söylediği gibi gönül belediyeciliği sağlamak. Halkımıza daha yakın olacağız. Çünkü buralar hizmet makamıdır, bu hizmet makamında insanları memnun etmek için yasal prosedürler içerisinde hızlı olacağız. İlçemizi 2023 vizyonu çerçevesinde geleceğe hep beraber hazırlayacağız. Yaptığımız çalışmalarda mümkün olduğunda herkesi memnun edecek şekilde kararlar alacağız.

Sözlerimi Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş’ın şehrimize kattığı ve kazandırdığı güzelliklerden dolayı kendisine teşekkür ederek bitirmek istiyorum. Ben de Allah nasip ederse kaldığı yerden devralıp devam ederek yeni projelerimize imzalarımızı atacağız” ifadelerini kullandı.