Saadet Partisi Osmancık İlçe Başkanı Halil İbrahim İnoğlu, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimlerine hiçbir parti ile ittifak yapmadan, tek başına gireceklerini söyledi.

Seçimlerle ilgili bir açıklama yapan SP Osmancık İlçe Başkanı İnoğlu, seçimler öncesi oluşturulacak bir ittifakın kutuplaşmayı artıracağını savunarak, "ittifakımızı milletimizle yapıyoruz" dedi.

İnoğlu, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"31Mart 2019 tarihinde yapılacak olan yerel secimler münasebetiyle yerel seçime tek başına ve güçlü bir şekilde giriyoruz. Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu, 'mahalli seçimlerde bir ittifak düşünmüyoruz. Burada oluşturulacak bir ittifak kutuplaşmayı artıracaktır' diye açıklama yaptıktan sonra secim çalışma ve stratejilerimizi tek başına ve güçlü bir şekilde yapıyoruz. Ülkemiz genel olarak ekonomik ve soysal çalkantı içinde. İşsizlik son yılların zirvesinde. Ekonomik kiriz kendini çok açık hissettiriyor. Esnafımız siftahsız kepenk kapatıyor. Zamlar almış başını gidiyor. Yerelde ise sorunlar bitmek bilmiyor. Genelde ve yerelde bu sorunların yaşandığı bir süreçte siyasal kutuplaşma sorunlar yumağına dönüştürür. Kutuplaştırmak ve ayrıştırmak ülkemize ve milletimize zarar verir. Ayrıştırıcı değil birleştirici eylem ve söylemde bulunacağız. Biz ittifakımızı milletimiz ile yapıyoruz."