Saadet Partisi Çorum İl Başkanı Faruk Cıdık, beraberindeki heyetle birlikte Osmancık esnafını ziyaret ederek esnafın sorunlarını dinledi.

Ziyaretlere Saadet Partisi Genel İdare Kurlu Üyesi Ahmet Bölükbaş, Saadet Partisi Alaca İlçe Başkanı Mustafa Kütük, Ortaköy İlçe Başkanı Vehbi Özdemircan, Osmancık İlçe Başkanı Halil İbrahim İnoğlu, Laçin İlçe Başkanı Mustafa Ayvalı, Mecitözü İlçe Başkanı Uzeyir Özseçer, ve bazı parti mensupları katıldı.

Osmancık cadde ve sokaklarında sevgi yürüyüşünde bulunan Saadet Partili heyet ellerindeki karanfilleri iş yerlerini tek tek gezerek esnafa taktim ettiler.

Saadet Partisi Çorum İl Başkanı Faruk Cıdık, esnaf ziyaretinde “malumuz üzere ülkemiz sıkıntılı dönemlerden geçiriyor. Bu dönemlerde ülkemizin ve devletimizin yanındayız. Gün geçmiyor ki Afrin’den şehit haberleri hiç eksik olmuyor. Ocaklarımıza hemen her gün acılar düşüyor. Şahsım ve teşkilatım adına şehit olan vatan evlatlarına rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum.

Afrin meselesi parti meselesi haline gelmemelidir. Bu sorun bir partinin bir hükümetin değil tüm ulusumuzun hatta ümmetin meselesidir.

Unutulmamalı bugünlere tesadüfen gelinmedi. Cennet mekan Erbakan Hocamız ‘Mesele Suriye ise hedef Türkiye’dir’ demiştir.

Ortadoğu’daki bu sorunların acıların müsebbibi bir kez daha dile getirmek gerekirse Siyonizm ve işbirlikçileridir. Yek vücut olarak bu sorunları aşacağız İnşallah” dedi.