AK Parti Çorum İl Başkanı Mehmet Karadağ, 24 Haziran seçimlerine az bir süre kala seçim çalışmalarına Osmancık İlçesi’nde esnaf ziyareti yaparak devam etti.

AK Parti Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Amarat, Eski Sağlık Bakan Yardımcısı Agah Kafkas, 23.24. ve 25 Dönem Çorum Milletvekili Cahit Bağcı, AK Parti Milletvekili Adayı Oğuzhan Kaya ile birlikte Osmancık İlçesi’ni karış karış dolaşan Karadağ, tüm dükkânlara girerek sıkmadık el, almadık gönül bırakmadı.

Tek tek dükkânlara giren Karadağ ve yönetim kurulu üyeleri, vatandaşlardan hem Cumhurbaşkanına hem de Çorum milletvekili adaylarına destek istedi, hem de sorunları dinleyerek not aldı.

Ziyaret sırasında 24 Haziran genel seçimlerinde esnaftan destek isteyen Karadağ, partisinin seçim beyannamesini anlattı.

Esnafa partisinin ülkeye ve ilçeye yaptığı yatırımları hatırlatan Karadağ, ülkenin 16 yıl önceki durumuna dönmemesi için Cumhur ittifakına destek vermeleri gerektiğine vurgu yaptı.

Esnafın kendileri için çok önemli olduğunu ifade eden Karadağ, seçimlere kısa bir zaman kaldığını, bunun için de AK Parti'nin başarısı için gece gündüz durmadan çalıştıklarını söyledi.

Son olarak Osmancık İlçesi’nde seçim koordinasyon merkezini ziyaret eden Karadağ, burada partililer ile bir araya gelerek seçim çalışmalarını değerlendirdi.