Ak Parti Çorum Milletvekili Adaylarının Osmancık mitingi coşku içerisinde geçti.

Ak Parti Milletvekili Adayları Osmancık ilçesinde miting düzenledi. 15 Temmuz Demokrasi meydanında düzenlenen mitingde milletvekili adayları Osmancık halkına tanıtıldı.

Mitingde konuşan Ak Parti ilçe Başkanı Hakkı Güngör, 24 Haziran seçimlerinin Türkiye için önemli bir dönüm noktası olacağını söyledi.

Seçimden sonra Türkiye’nin şahlanışa geçeceğini ifade eden Güngör, “24 Haziran seçimi bizim için önceki seçimlerden çok farklı. Çok önemli, çok özel bir seçim. Özelikle Osmancık için daha da önemli bir seçim. Bunun iki nedeni var. Birincisi artık ülkemiz için yeni bir dönem başlıyor. 24 Haziran seçimleri ile birlikte yeni bir sistem olan Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemine geçiyoruz. 16 Nisan referandumunda kabul ettiğimiz yeni sisteme. Yani, Türkiye’nin önündeki tüm engelleri tamamen kaldıracak, Türkiye’yi şahlanışa geçirecek yeni bir sisteme adım atıyoruz. İşte bu yüzden Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan Vakit Türkiye Vakti diyerek 2019’da yapılması planlanan seçimleri 24 Haziran 2018 tarihine aldı” diye konuştu.

Belediye Başkanı Hamza Karataş da Osmancık’a yapılan yatırımları anlatarak hizmetlerin devamı için istikrar ve güçlü bir hükümete ihtiyaç olduğunu belirtti.

24 Haziran’da Osmancık’ın oy oranını artıracaklarını belirten Karataş, “Yerel yönetimler olarak yatırımlarımızın daha iyi olabilmesi için merkezi hükümetimizin de güçlü bir halk desteğine ihtiyacı var. Hükümetimizin eli ne kadar güçlü olursa belediye olarak biz de o kadar güçlü oluruz. Hiç tereddüt etmeden milletvekillerimizin kapısını çalarız. Osmancık’tan şu kadar oy çıkardık deriz, talebimiz de o kadar güçlü olur ve hizmetlerin en iyisini Osmancık’a getiririz inşallah” diye konuştu.

MİLLETVEKİLİ ADAYLARINA BÜYÜK DESTEK

Ak Parti Çorum Milletvekili Adayları Ahmet Sami Ceylan, Oğuzhan Kaya, Erol Kavuncu ve Serap Yıldırım Osmancık ilçesinde coşkuyla karşılandı.

Milletvekili Adayları Meydanı dolduran Osmancık halkına hitap etti.