AK Parti Osmancık Belediye Başkan Aday Adayı Salih Osman Fındık, çalışmalarını yoğun bir tempoda sürdürürken, kurum ve kuruluş ziyaretlerinin yanı sıra esnaf ziyaretlerine de devam ediyor.

İlçe esnafını ziyaret ederek hem belediye başkanı seçilmesi halinde yapacağı çalışmalar ve projeleri hakkında bilgi veren, hem de esnafın sorun ve taleplerini dinleyen Başkan Aday Adayı Fındık, yoğun ilgiyle karşılandı.

İşadamı Fındık, “Çalışmalarımızı hız kesmeden gece gündüz sürdürüyoruz. Partimin uygun görmesi ve şahsımı aday göstermesi halinde çalışmalarımızı daha da hızlandırarak sürdüreceğiz. Gençliğin vermiş olduğu enerjiyi Osmancık halkına hizmet etmek için kullanacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Başkan olmam halinde Osmancık tarihinde görmediği değişimi yaşayacak ve bölgemizde örnek ilçe haline gelecek. Ziyaretlerimizde her kesimden insanlarla oturup sohbet etme imkanı buluyoruz. Hepsinin Osmancık Belediye Başkanından beklentilerini dinliyoruz. Bu doğrultuda Osmancık’ın neye ihtiyacı olduğunu da anlamış oluyoruz. Başkan olduğum takdirde bu doğrultuda çalışarak sorun üreten değil çözen bir belediyecilik anlayışını Osmancık halkı ile tanıştıracağız. Başkan olmam halinde partimin adına yakışır şekilde çalışacağım gibi partimin beni aday göstermemesi halinde de yine aynı heyecanla partimizin ve davamızın arkasında duracağım” şeklinde konuştu.