Saadet Partisi Osmancık İlçe Başkanlığına Halil İbrahim İnoğlu seçildi.

Saadet Partisi Osmancık İlçe Başkanlığının 6. Olağan Genel Kurulu yapıldı.

Belediye Kültürü Merkezi’nde gerçekleştirilen genel kurul sonucunda Saadet Partisi Osmancık İlçe Başkanlığına Halil İbrahim İnoğlu seçildi.

Genel Kurula Saadet Partisi Çorum İl Başkanı Faruk Cıdık, Saadet Partisi Genel İdare Kurul Üyesi Ahmet Bölükbaş, Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, 24. Dönem Çorum Milletvekili Zülfikar Gazi, Saadet Partisi Laçin İlçe Başkanı Mustafa Ayvalı, Mecitözü İlçe Başkanı Üzeyir Özseçer, Saadet Partisi Osmancık Belediye Başkan Adayı Muhammed Ali Karatepe ve partililer katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan genel kurulun açılış konuşmasını İlçe Başkanı Muttalip Gürer yaptı.

Gürer konuşmasında, “2014 yılından buyana Saadet Partisi Osmancık İlçe Başkanlığı görevini yürütmekteyim. Büyük bir onur ve şerefle yürütmeye çalıştım. Saadet Partisi Osmancık İlçe Başkanlığı görevini bu kongre ile sona erecektir.

Merhum Mücahit Necmettin Erbakan Hocamın Genel Başkanı olduğu bu mukaddes davada Saadet Partisinde onurla ilçe başkanlığını yapma şerefini bana nasip eden Allah’ıma Hamdü Senalar olsun.

Bu süre zarfında bize bu görevi layık gören başta teşkilat mensupları kardeşlerim. Bize yakın ilgisini esirgemeyen ilçemizin değerli protokolüne, yerel basınımıza ve özellikle kıymetli Osmancık halkımıza teşekkürlerimi sunarım. Seçilecek yeni başkana çalışmalarında başarılar dilerim. Saadet Partisi Kongresinin hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbimden dilerim” dedi.

Kongrede Saadet Partisi Osmancık İlçe Başkanlığına seçilen Halil İbrahim İnoğlu ise yaptığı konuşmada şöyle dedi:

“Bu aşk dava aşkıdır, bu aşk hizmet aşkıdır, bu aşk ümmet aşkıdır.

Ne mutlu ömrünü bu aşka adayanlara, Ne Mutlu önüme mezar taşımı dikseler ben vurulduğumda ölmem diyenlere, bu aşk Seyyid Çavuşa 250 kiloluk mermiyi “Ya Allah” diyerek namluya sürdüren güçtür.

Bu aşk Fatih Sultan Mehmed’e denize zincir vursalar gemileri karadan getiren güçtür. Kongremizi büyük bir heyecan ile gerçekleştiriyoruz. Biz tüm teşkilatımız olarak halkımızla iç içe olacağız. Siyaset ve söylem değiştirecek projeler getireceğiz. Osmancıkta bayrağımızı yeniden dalgalandıracağız. Bu önemli günde bizleri yalnız bırakmayan sevincimize ortak olan tüm katılımcılara teşekkür ediyorum.

Bundan önce İlçe Başkanım Muttalip Gürer’e yapmış olduğu hizmetlerden dolayı huzurunuzda teşekkür ederim. Kongremiz hayırlara vesile olsun”

Saadet Partisi Osmancık Belediye Başkan Adayı Muhammed Ali Karatepe de yaptığı konuşmasında hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını ifade ederek, “İlçe Başkanlığına seçilecek olan ve görevini hakkıyla yürüteceğine inandığım Halil İbrahim İnoğlu kardeşimi tebrik ediyorum. Bu günden sonra çalışmalarımızı beklentilerin üzerine çıkararak etliye sütlüye karışacağız” dedi.

Kongrede 24. Dönem milletvekili Zülfikar Gazi ve Saadet Partisi Çorum İl Başkanı Faruk Cıdık da birer konuşma yaptı.

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi.

Tek liste ile girilen seçimde kullanılan oyların tamamını alan Halil İbrahim İnoğlu, Saadet Partisi Osmancık İlçe Başkanlığına seçildi.

Halil İbrahim İnoğlu başkanlığındaki yeni ilçe yönetim kurulu Kadir Tarhan, Muttalip Gürer, Muhsin Ersoy, Selami Danacı, Zuhal İnoğlu, Mustafa Küçüksarı, Emine Ersoy, Emrullah Karakaş, Hasan Dağ ve Şaban Bülbül’den oluştu.