AK Parti Osmancık Belediye Başkan Adayı Recep Cıplak, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdürüyor.

Cıplak, bu hafta da mahalle ziyaretlerinin yanı sıra gençlerle bir araya gelerek sohbet etti. Galerici esnafını ve çeltik fabrikalarını da ziyaret programına dahil eden Cıplak, sivil toplum kuruluşlarını ve esnafı her fırsatta ziyaret ediyor.

Başkan Adayı Cıplak, beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Hakkı Güngör, İl Genel Meclis Üyeleri ve bazı partililerle birlikte ziyaretlerini sürdürüyor.

Esnafın ve ilçe halkının yoğun ve sıcak ilgisiyle karşılaşan Recep Cıplak, belediye başkanı seçilmesi halinde yapacağı çalışmalardan ve hayata geçireceği projelerden bahsederek, sorun ve talepler hakkında bilgi aldı, kamuoyunun nabzını yokladı.

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Cıplak, "Galeri esnafı kardeşlerimizi ziyaret edip bu güzel memleket için gönlümüzde yatan projeleri anlatmaya devam ediyoruz.

Esnaf ziyaretlerimiz devam ediyor, daha güzel bir Osmancık için istişarelere devam ediyoruz.

Meşhur Osmancık pirinci yetiştirilmesi ve pazarlanmasında önemli desteği bulunan Kavasoğlu Pirinç ve Kanıtemiz pirinç fabrikalarını ziyaret edip kendilerine bol bereketli kazanç diledik ve şehrimize olan katkılarından dolayı teşekkür ettik.

Ayrıca geleceğimizin teminatı olan gençlerimizin fikirleri bizim için önemlidir.Gençlerimizin önerileriyle daha güzel bir memleket hayal ediyoruz. Gençlerle bir araya gelerek sohbet ettik" dedi.

Esnafa hayırlı ve bol kazançlar dileyen Cıplak, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Gönül Belediyeciliği" projesi hakkında bilgiler vererek halkla iç içe, gönüllere dokunarak hizmet üreteceklerini vurguladı.