Osmancıklı İşadamı İzzet Karakaş, Osmancık Belediye Başkanlığı için Ak Parti’den aday adayı olduğunu açıkladı.

Osmancık’ta uzun yıllardır ticaretle uğraşan Karakaşlar Otomotiv sahibi, işadamı ve Belediye Meclis Üyesi İzzet Karakaş, Ak Parti İlçe Teşkilatında düzenlediği basın toplantısında aday adaylığını kamuoyuna duyurdu.

Karakaş’ın adaylığını duyurduğu basın toplantısına; Ak Parti İlçe Başkanı Hakkı Güngör, Ak Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, partililer ve Karakaş’a destek için gelen aile ve akrabaları ile vatandaşlar katıldı.

Açılış konuşmasını yapan AK Parti İlçe Başkanı Hakkı Güngör, teşkilatını ve İzzet Karakaş’ı yalnız bırakmayıp destek veren katılımcıları selamlayarak konuşmasına başladı. Güngör; “Bilindiği üzere 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak yerel seçimlere hazırlık çalışmalarımız coşkuyla devam ediyor. Aday adaylarımızın yoğun teveccühü üzerine son başvuru süresi uzatılmıştır. AK Parti büyük bir davadır. Partimiz, bu ülkenin geleceği için olmazsa olmaz siyasi kurumdur. Partimizin başında olan genel başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, hem ülkemiz için, hem de ülke dışındaki diğer mağdur insanlar için önemli bir liderdir. Bizler de bu yerel seçimlerde liderimizi ve partimizi en üst seviyelerde tutmaya çalışacağız. AK Parti büyük bir parti oluşu nedeniyle aday adaylığı taleplerini daha yoğun yaşıyoruz. Tüm aday adayları bizim için önemli ve değerlidir.

Aday adaylığı süreci tamamlandığında adayımız kimse elbirliği ile, güçlü bir şekilde inşallah ilçemizde partimizi ve Türkiye’yi en iyi şekilde temsil edecektir. Burada aday adayı olan Sayın Hacı ağabeyimiz, büyüğümüz İzzet Karakaş’a başarılar diliyorum. Allah bu çıktığı yolda kendisini muzaffer kılsın. Kendisi için, milletimiz için, ülkemiz için, hayırlısı neyse o olsun. Adayımıza başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Başkan Aday Adayı İzzet Karakaş ise, elbirliği ve güçbirliği içinde Osmancık'ı en iyi yerlere taşıyabilmek için aday olduğunu belirtti.

Karakaş, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Değerli misafirlerim, uzaktan yakından buralara gelip beni yalnız bırakmayan ve gelemeyip tebriklerini ileten tüm dostlarımı sevgi ve saygıyla selamlıyorum. İlçemizi, Osmancık'ımızı çok seven biri olarak bu yolda AK Parti'den Belediye Başkan aday adaylığımızı koyduk. Öncelikle çok şanslı bir ilçe halkı olduğumuzu vurgulamak isterim. Geçtiğimiz günlerde ilçemizden AK Parti Milletvekili Sayın Oğuzhan Kaya’yı çıkardık. Bu bizim için, halkımız için, ilçemiz için büyük bir nimet. Bu sayede el birliği ile Osmancık'ımızı en iyi yerlere hızlı bir şekilde taşıyacağımıza emin olabilirsiniz. Beni hepiniz uzaktan yakından tanıyorsunuz. Ticaretle uğraşan bir işadamıyım. Memleketimize hizmet vermeye çalışmak için Allah’ın izni ile bu yola çıktık. Siz değerli Osmancık halkının destekleri doğrultusunda bu yolda ilerleyebilirsek şayet Osmancık'ımızı elbirliği ve ekibimiz ile daha da ileriye taşımak için var gücümüzle uğraşıp hizmet vereceğiz. Osmancık'ın en büyük şansı ise bir milletvekilimizin oluşudur. Milletvekilimizle elbirliği ile Osmancık'ı bir başka Osmancık yapmak için uğraşacağız. Osmancık'ta gözle görülen veya görülmeyen bütün eksikleri ve talepleri ivedilikle inşallah tamamlayacağız. Osmancık'ı anlatmama gerek yok, bunu hepimiz biliyoruz. İlçemiz doğasıyla, kültürüyle, tarihiyle, Kızılırmak'ı ile her şeyi muazzam olan bir ilçe. Kırkdilim çalışmalarının tamamlanması ile ilimiz Çorum’a ulaşımın rahatlaması ile ekonomik olarak daha da güçleneceğiz. Bu ulaşım sayesinde çevre ilçelerden ve köylerden ekonomimizi hareketlendirecek katılımlar gerçekleşecektir. Özellikle asfaltsız ne mahalle, ne de sokak kalmayacak şekilde çalışmalara imza atarak halen devam eden doğalgaz çalışmalarını hızlandırarak doğalgaz girmeyecek kapı kalmayacak şekilde çalışmalarımıza yön vereceğiz. Tabi nasip olup da bu yolda devam edersek memleketimiz için ne gerekli ise onu yapmaya canı gönülden talibiz. Hakkımızda hayırlı olacaksa olsun, hayırsızsa olmasın istiyorum. Biz partimizde, bu davamızda hangimiz başa gelecekse gelsin amacımız Osmancık için bir şeyler yapmak olsun istiyorum. Diğer arkadaşlarıma da çıkmış oldukları bu yolda başarılar diliyorum. Başta hanımım ve ailem olmak üzere bana destek veren tüm dost ve yakınlarıma sonsuz teşekkür ederim sağ olun var olun.”

Karakaş’ın açıklamasına katılan coşkulu kalabalık, parti binası önünde hatıra fotoğrafı çektirdi. Katılımcılar, Karakaş'ın aday adaylığını tebrik ederek, hayırlı olmasını dilediler.