AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi, Osmancık ilçesini ziyaret etti.

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş, AK Parti Osmancık İlçe Başkanı Hakkı Güngör ve partililer tarafından karşılanan Mehmet Geldi, Osmancık Belediyesini ziyaret ederek Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş’tan belediye çalışmaları hakkında brifing alarak, belediye çalışmalarıyla ilgili olarak istişarede bulunuldu.

Mehmet Geldi’ye Osmancık ziyaretinde AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı Mehmet Tuzcu da eşlik etti.

Osmancık ziyaretiyle ilgili olarak açıklamada bulunan AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mehmet Geldi, AK Parti Yerel Yönetimler Başkanlığının faaliyetleri kapsamında Karadeniz bölge sorumlusu olarak ziyaretlerde bulunduğunu belirtti.

AK Parti'nin, milleti hizmetle buluşturmaya devam edeceğini anlatan Geldi, "Yerel Yönetimler Başkanlığımızca şu an 7 bölgede ziyaretlerde bulunuyoruz. Ben, Karadeniz bölge sorumlusu olarak 135 büyükşehir, il ve ilçe belediyemize ziyaretlerde bulunacağım. Nüfusu 50 binin üzerindeki büyük ilçelerde anket değerlendirmesi yapıyoruz, kurumsal performanslara bakıyoruz. Belediye hizmetlerini, başkanlarımızın makamlarını yerinde görüyoruz. Yeni hizmetler üretme, çalışmaları daha verimli hale getirme amacıyla bilgi ve tecrübe paylaşımlarında bulunuyoruz” dedi.

Kasım ayı sonu itibarıyla teşkilat gezilerinin tamamlanmasının hedeflendiğini ifade ederek, AK Parti Genel Merkezinin yerel yönetimlerle ilgili faaliyetlerinin süreceğini kaydetti.

Osmancık Belediyesinin çalışma ve hizmetlerinden bir hayli memnun kaldıklarını da ifade eden Geldi, başarılı çalışmalarından dolayı Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş ve ekibine teşekkür etti.