MHP Osmancık Belediye Başkan Adayı Gelgör, “Ana gibi yar, Bağdat gibi diyar olmaz" diyen aziz Türk milletinin kadına uzanan her kirli ele hak ettiği cezayı uygulayacağına inandığını bildirdi.

MHP Osmancık Kadın Kolları tarafından düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğinde bir konuşma yapan Belediye Başkan Adayı Gelgör, belediye başkanı seçilmesi halinde yapacakları ilk işin Osmancık’a bir Kadın Kültür Merkezi kurmak olacağını vurguladı.

Gelgör, konuşmasında şu konulara değindi:

“Her yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü geldiğinde hem dünya hem de ülkemizde kadınlar konuşulur. Kadınlarla ilgili değerlendirmeler yapılıyor. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çok sayıda toplantı, konferans ve eğlenceler yapılıyor. Peki, biz kadın deyince ne anlamalıyız. Sadece çocuğunu doyuran, beşik sallayarak büyüten, giydiren bir anne mi? Kadına baktığımızda bu saydıklarımız fazlasıyla hep var karşımızda. En temel sorun en bariz ayıp bir insan olduğu gerçeğinin unutuluyor olması. Kadınlar istismara, şiddete, tacize maruz kalmasıdır ki bu dehşet tablosu insanım diyen vicdan sahibi herkes için bir utanç tablosudur. Ülkemizde 2018 yılı içerisinde 500 kadın katledilmiştir. Bunların çoğunluğu ya devlet koruması altında yada boşanma safhasında olmuştur."