AK Parti Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum'a emekliler ‘yeter’ deyinceye kadar konut yapacaklarını kaydederek, “Şu anda 750 konut yapıyoruz. Bunun devamı da gelecektir” dedi.

Milletvekili Ceylan, emekliler ile bir araya geldi. Miting havasında gerçekleştirilen buluşma da emekliler, Milletvekili Ceylan'ı alkışlar eşliğinde karşıladı. Ceylan’ı karşısında gören emekliler, hep bir ağızdan, “Çorum seninle gurur duyuyor” diye seslendi.

Buluşmaya Ceylan ile birlikte AK Parti Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar, TOKİ Daire Başkanı Ayhan Karaca, Emekliler Derneği Başkanı Hıdır Kınıklı ve çok sayıda emekli vatandaş katıldı.

Programda bir konuşma yapan TOKi Daire Başkanı Ayhan Karaca, TOKİ tarafından Çorum’a yapılan yatırımlar hakkında bilgiler verdi.

Merkez İlçe Başkanı Erhan Akar ise, 24 Haziran’ın Türkiye’nin kader seçimi olduğunu ifade ederek, “Huzur ve barış içinde yaşamak için 24 Haziran’da desteklerinizi bekliyoruz.” dedi.

24 Haziran’da kaybetmeleri durumunda 16 yılda ülkenin bütün kazanımlarının kaybedileceğini anlatan Akar, “Geçmişinizi düşünün ve ona göre bir karar verin. Ya eski Türkiye’ye döneceğiz, yada şahlanmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

Milletvekili Ahmet Sami Ceylan ise, Çorumlunun ne istediyse onu yaptıklarını kaydederek, “Bizler ne söz verdiysek yaptık. Birileri gibi asla yapamayacağımız bir söz vermedik. Seçim kurtarma vaatlerinde bulunmadık” diye konuştu.

Emeklilere değer verdiklerini kaydeden Ceylan, “Bayramları doya doya yaşayın diye ikramiye verdik. Türkiye’nin her tarafında emeklilerimize cüzü miktarlarda konutlar yaptık ve yapmayada devam ediyoruz. Çorum’umuzda da 750 konutlu bir proje baslattik. Şuanda evler yapılıyor. Seneye teslim edeceğiz. Taksitleri ise 350 ile 450 TL arasında olacaktır. Çorum’da emeklilerimiz yeter deyinceye kadar konut yapmaya devam edeceğiz” dedi.

Ceylan konuşmasında şunları söyledi;

“Ülkemizin ulu çınarları olan sizler asla geçmişi unutmayın ve unutturmayın. Evlatlarınıza ve torunlarınıza anlatın. Hastane sıralarında, maaş kuyruklarında kalp krizi geçirerek vefat eden emeklilerimizi unutmayın ve unutturmayın. Eski günlere dönmemek adına sizlerden 24 Haziran seçimlerinde desteklerinizi bekliyorum”

Milletvekili Ceylan'a ilgi gösteren emekliler ise 24 Haziran seçimlerinde AK Parti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a destek sözü verdi.