İYİ Parti Osmancık İlçe Kurucu Başkanlığına Mustafa Boyacı atandı.

Meral Akşener liderliğinde kurulan İyi Parti, Çorum’da da teşkilatlanma çalışmalarını sürdürüyor.

Bekir Özsaçmacı’nın Çorum Kurucu İl Başkanı olarak atandığı İYİ Parti’nin ilçelerdeki teşkilatlanma çalışmaları da devam ediyor.

Buna göre İYİ Parti Osmancık Kurucu İlçe Başkanlığına Kardeş Kitap Kırtasiye Sahibi Emekli Türkçe Öğretmeni Sefer Mustafa Boyacı atandı.

İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsaçmacı’dan yetki belgesini alan Mustafa Boyacı’nın önümüzdeki günler içerisinde yönetim kurulu listesini oluşturarak, İYİ Parti Genel Merkezine sunması bekleniyor.

‘İYİ PARTİ YENİLİKLERİN PARTİSİDİR’

İYİ Parti Osmancık İlçe Başkanlığına atanan Mustafa Boyacı yaptığı açıklamada yeniliklerin partisi olacak olan İyi Parti´nin Osmancık İlçe Başkanlığına atanmasından duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Atamanın hemen ardından çalışmalara başladıklarını ifade eden Boyacı, “ İnşallah Türkiye´nin aydınlık geleceğini İyi Parti´nin iktidarında birlikte inşa edeceğiz.

Şahsıma verilen bu görevi en iyi şekilde yapmak, Türk toplumunu bir araya getirmek ve ülkemizin menfaatlerini korumak için canla başla çalışacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

MUSTAFA BOYACI KİMDİR?

1955 Osmancık doğumlu olan Mustafa Boyacı, ilkokulu Samsun Alparslan İlkokulu, Ortaokulu Samsun 19 Mayıs Lisesi Ortaokul Bölümünde, liseyi ise Perşembe İlk Öğretmen Okulu´nda bitirdi.

Elâzığ’a bağlı Palu ilçesinde ilkokul öğretmenliği yaptı. 1975 yılında Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Enstitüsü Türkçe Öğretmenliği bitirdi. 1979´ da Osmancık Lisesi Türkçe öğretmeni olarak göreve başladı.

Öğretmenlikten emekli olduktan sonra Kardeş Kitap Kırtasiyeyi açarak ticaret hayatına başladı.

Evli ve üç çocuk babası olan Boyacı, Türk Kızılay´ı Osmancık şubesinde başkan ve yöneticilik, Türk Hava Kurumu Osmancık şubesinde başkan ve yöneticilik ve Osmancık İş Adamları Derneğinde yöneticilik yaptı. Boyacı, 29 Kasım 2017 tarihinde İYİ Parti Osmancık Kurucu İlçe Başkanlığına atandı.