Ak Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İçişleri Komisyon Üyesi Oğuzhan Kaya, Osmancık Sanayi Sitesi´ni ziyaret ederek asfalt çalışmalarını yerinde inceledi.

Milletvekili Oğuzhan Kaya, Sanayi Sitesi esnaflarını ziyaret ederek sorunlarını dinledi. Asfalt çalışmalarını da yerinde inceleyen Kaya, milletvekilliği seçimlerinde verdikleri desteklerden dolayı sanayi esnafına teşekkür ederek hayırlı işler diledi.

Belediye Başkanı Hamza Karataş, Ak Parti İlçe Başkanı Hakkı Güngör ve Sanayi Sitesi Kooperatif Başkanı Mürsel Gökyar´ın eşlik ettiği ziyarette Kaya, esnafların sorunlarını dinleyerek giderilmesi için çalışmaların başlatılacağını ifade etti.

Sanayi sitesinde asfalt olmayan bölgelerin asfaltlanma çalışmalarını da yerinde inceleyen Kaya, sanayi esnaflarına telefon numarasını vererek her türlü sorunlarında arayabileceklerini belirtti.

Sanayi Sitesi Kooperatif Başkan Mürsel Gökyar, yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek, Milletvekili Oğuzhan Kaya, Belediye Başkanı Hamza Karataş ve İlçe Başkanı Hakkı Güngör´e verdikleri destekten dolayı teşekkür etti.