Ak Parti’nin Milletvekili adaylarını açıklamasının ardından adaylar sahaya inmeye başladı.

Ak Parti Çorum 2. Sıra Milletvekili Adayı Oğuzhan Kaya, Kargı’ya gelerek AK Parti İlçe Başkanlığı ve Belediye Başkanlığı’nı ziyaret etti.

İlk olarak Ak Parti Kargı İlçe Başkanlığı’nda Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen, İlçe Başkanı Sacit Özdemir, Kadın Kolları Başkanı Esra Peker, Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel ve parti yönetimine teşekkür ziyaretinde bulunan Kaya, seçim ile ilgili istişarelerde bulundu. Ziyarete Ak Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı ve Kargı Koordinatörü Salih Osman Fındık da katıldı.

Ak Parti Kargı İlçe Başkanı Sacit Özdemir sözlerine Oğuzhan Kaya’yı tebrik ederek başladı. Kaya’nın aday olmasına teşkilat olarak sevindiklerini belirten Özdemir, "Önümüzde zorlu bir seçim süreci var. Kargı Teşkilatı olarak bu sürece en iyi şekilde hazırlandık.

Göreve geldiğimiz yaklaşık 6 aylık sürede ilk günden beri seçim varmış gibi köy ve mahalle ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Adaylarımızın da belirlenmesiyle birlikte bu süreci daha da hızlandırarak ilçemizde girmedik ev, sıkılmadık el bırakmayacağız. Burada hangi adayımızın kaçıncı sırada olmasının hiçbir önemi yok. Biz Kargı teşkilatı olarak Çorum’da 4 vekilin 4’ünü de almak için çalışacağız’’ dedi.

Kargı Belediye Başkanı Zeki Şen ise, Oğuzhan Kaya’nın aday olmasına sevindiğini belirterek, "Oğuzhan Kaya kardeşimiz yıllardır tanıdığımız, sevdiğimiz, teşkilatımıza büyük emekleri olan bir kardeşimizdir. Biz kendisini Kargı’dan aday çıkmış gibi görüyoruz. Seçildiğinde de ilçemizin gelişimine katkı sağlayacağını düşünüyoruz. Kendisine başarılar diliyor, seçimlerin ilçemize, ilimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum’’ diye konuştu.

Kadın Kolları Başkanı Esra Peker ise, Oğuzhan Kaya’yı tebrik ederek, ‘’Kadın Kolları olarak teşkilatımızla seçimlere hazırız. Göreve geldiğimiz günden itibaren ev ziyaretlerimizi aralıksız sürdürüyor, yaptığımız etkinliklerle tüm bayanlarımıza ulaşıyoruz. Adaylarımızın da belirlenmesiyle birlikte sahada daha etkin olarak yere alacağız. Kadın Kolları olarak gece gündüz demeden partimizin başarısı için elimizden gelen gayretin fazlasını göstereceğiz. Seçimlerin partimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum’’ ifadesini kullandı.

Gençlik Kolları Başkanı Emre Üstünel ise Oğuzhan Kaya’yı tebrik ederek, "Öncelikle adaylığınızı tebrik ediyorum. Tüm adaylarımıza başarılar diliyorum. Gençlik Kolları olarak partimizin başarısı için var gücümüzle çalışarak Cumhur ittifakını seçimlerde başarıya taşıyacak, partimizin mecliste çoğunluğa ulaşması için var gücümüzle çalışacağız. 24 Haziran’da yapılacak olan seçimlerin partimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum’’ dedi.

"SORUMLULUĞUMUZUN BİLİNCİNDEYİZ"

Ak Parti Çorum Milletvekili Adayı Oğuzhan Kaya ise; "Biz bugün Kargı’yı daha heyecanlı gördük. Kargı 24 Haziran’a hazır. Kargı yapılacak olan seçimlerde sandıkları patlatacaktır. Cumhurbaşkanımız, başbakanımız bizlere çok büyük bir sorumluluk yükledi. 2. Sıra gibi bir sırayı Osmancık’tan teşkilattan gelen birine vermesi çok önemli. Hepinizin partimiz için çalışacağından eminiz.

Biz bu partiye kurulduğundan beri hizmet ediyoruz. Ben 24 Haziran’da da bizin yerimiz garanti ne olsa seçiliriz gözüyle değil, girilmedik yer, gidilmedik mezra, sıkılmadık el, konuşmadık insan bırakmayacağız. Biz Tayyip Erdoğan’ı Çorum’dan öyle güçlü çıkartacağız ki, o da bize o güçle bakacak. Biz kaprisi, kini, gururlanmayı, kibiri 14 yaşında anne babamız öldüğünde bıraktık.

Ben yetim büyüdüm. Garibanlığı, hoşgörüyü iyi biliriz. İnsanları insan oldukları için seviyoruz. Partimize her zaman destek olup vatandaşlarımızı koruyacağız, onların sesi olacağız. Nasip olur da seçilip Ankara’ya gidersek, evimiz Osmancık’ta olacak, çocuğum Osmancık'ta okula gidecek.

Eşim Osmancık'ta çalışmaya devam edecek. Biz de 4 gün Ankara’da 3 gün Osmancık’ta olacağız. Cumhurbaşkanımızın böyle bir talimatı oldu. Bununla ilgili bir taahhütname imzaladık. Herkes seçildiğinde 4 gün Ankara’da 3 gün seçim bölgesinde olacak. Bizim zaten niyetimiz olan şey, resmileşmiş oldu’’ şeklinde konuştu.

"ARTIK ÇORUM’DA EKİPÇİLİK BİTMİŞTİR"

Konuşmasında birlik ve beraberliğe vurgu yapan Kaya, ‘’Biz Çorum’da bizimle birlikte milletvekili seçilecek arkadaşlarımızla, ağabeylerimizle, kardeşlerimizle birlik beraberlik olacağız.

Bundan sonra Çorum’da o milletvekiline gittin de bana gelmedin, niye onunla resim çektirdin... Bunların hepsi bitecek. İsteyen istediğiyle görüşecek. Çorum’un patronu il başkanımızdır. Onun direktif ve talimatlarıyla çalışacağız. Ekipçilik, tarafçılık Çorum’da artık bitmiştir. Bundan sonra artık Çorum’da Ak Partili olmak vardır. Ak Parti’ye yakışır siyaset yapmak vardır’’ diye konuştu.