Milliyetçi Hareket Partisi Çorum Milletvekili Adayı Mehmet Akif Aras, seçim çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Aras, Laçin Belediye Başkanı Ünal Gevşek ve parti teşkilat mensuplarıyla birlikte Osmancık’ta ziyaretlerde bulundu.

İlçe Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, İlçe Nüfus Müdürlüğü, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Şoförler ve Nakliyeciler Odası, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü ve banka şubelerini ziyaret eden Aras, ardından da esnaf esnafını ve pazar yerini gezdi.

Vatandaşlara Cumhur İttifakını anlatan ve partileri ile Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan’a destek isteyen Aras, gündeme dair açıklamalarda da bulundu.

Aras, “Beşinci kol faaliyetiyle partimizi küçültmeye, küçük göstermeye, eritmeye, itibarsızlaştırmaya yönelik şerefsiz bir kumpasın aracı olan kiralık anket şirketleri ne söylerse söylesin, Milliyetçi Hareket Partisi milletimizin desteğinizle, milletimizin teveccüh ve takdiriyle engelleri aşa aşa geliyor, her geçen gün yükseliyor” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi’nin Türkiye’nin geleceğinde söz sahibi olmak için günden güne büyüdüğünü, milyonların üç hilale umut bağladığını dile getiren Aras, “Bizden rahatsız olanlar, FETÖ’nün değirmenine su taşıyan kripto işbirlikçilerdir. Bizden gocunanlar, PKK’nın ekmeğine yağ süren omurgasızlar ve onursuzlardır” ifadelerini dile getirdi.

MHP’yi çekemeyen ve kabullenemeyenlerin ise Müslüman Türk milletine düşman kesilenler olduğuna vurgu yapan Aras, “Bunlar 24 Haziran’a kadar konuşsunlar. Her gün yalanlarına yalan ekleyip müfteriliğin çamuruna batsınlar. Ancak sonları yakındır, hesap verecekleri günler yaklaşmaktadır.

MHP varsa Türkiye vardır. MHP varsa Türklük vardır. MHP varsa özgürlük ve demokrasi vardır. MHP varsa bin yıllık kardeşliğe hiçbir mihrak yan gözle dahi bakamayacaktır.

Biz TBMM’de güçlü bir şekilde yer alıp, sosyal, ekonomik ve siyasal politikalar üzerinde etkili olacağız, söz ve vaatlerimizin gerçekleşmesi için yeni sistemin içinde kararlıkla mücadele edeceğiz.

Cumhur İttifakı millet aklı, geleceğin teminatı. Cumhur İttifakı millet aklı, huzurlu Türkiye. 24 Haziran seçimleri, büyük milletimizi tıpkı asırlar öncesinde olduğu gibi lider ülke Türkiye ülküsüne götürecek yolun başlangıcı olacaktır” açıklamasında bulundu.