Milliyetçi Hareket Partisi Osmancık İlçe Başkanlığı, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçimleri öncesi belediye başkan aday adaylarını kamuoyuna ilan etti.

MHP Osmancık İlçe Başkanlığında aday tanıtım toplantısı düzenlendi. Katılımın ve coşkunun oldukça yoğun olduğu program sırasında İlçe Başkanı Satılmış Karatağ tarafından aday adayları partililere ve vatandaşlara tanıtılarak, seçim çalışmaları değerlendirildi, bundan sonra izlenecek yol haritası belirlendi.

MHP Osmancık Belediye Başkan Aday Adayları; Ahmet Gelgör, Selim Dölcü ve Bekir Yazıcı, hem kendilerini tanıttılar, hem de belediye başkanı seçilmeleri halinde yapacakları çalışmalar ve projeler hakkında özet bilgi sundular.

Tanıtım toplantısında bir açılış konuşması yapan MHP Osmancık İlçe Başkanı Satılmış Karatağ; Belediye Başkan Aday Adaylığı için partiye başvuran Ahmet Gelgör, Selim Dölcü ve Bekir Yazıcı’ya çıktıkları bu yolda başarılar diledi.

Karatağ, "Allah, tüm aday adaylarımızın yollarını açık etsin. Bu davaya gönül verdikleri için, yanımızda bulundukları için teşekkür ediyorum. Bu üç aday adaylarımızdan tek bir adayımız olacaktır. Gönül ister ki her üçünün de bu süreçten sonra partimiz için omuz omuza tek bilek olarak hizmet vermeye, çalışmaya devam etsinler. Artı aday adaylarımızın ilçe teşkilatının üzerinde olmamak kaydıyla istişare içerisinde hareket etmelerini şimdiden arz ediyorum. Katılımlarınızdan ve desteklerinizden dolayı, burada bizleri yalnız bırakmadığınız için tekrar teşekkür ediyorum" dedi.