Osmancıklı İşadamı Salih Osman Fındık, AK Parti'den Osmancık Belediye Başkanlığı için aday adaylığını açıkladı.

Osmancık’ın başarılı ve genç işadamlarından, Çorum Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Salih Osman Fındık, coşkulu bir kalabalık eşliğinde Osmancık Belediye Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

Fındık’ın AK Parti İlçe Başkanlığı binasında yaptığı adaylık açıklamasına İlçe Başkanı Hakkı Güngör, yönetim kurulu üyeleri ve kalabalık bir grup katıldı.

Mevki için değil hizmet için aday olduğunu vurgulayan Fındık, yaptığı konuşmasına kendisini bu günde yalnız bırakmayan tüm dava arkadaşlarına ve ilçe halkına teşekkür ederek başladı.

Fındık, konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Sayın Ak Parti İlçe Başkanım, Gençlik Kolları Başkanım, çok değerli yönetim kurulu üyelerimiz, basınımızın çok değerli temsilcileri, çok kıymetli Osmancıklı hemşerilerim; hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum. Hoş geldiniz sefalar getirdiniz.

Çok kıymetli kardeşlerim, dava arkadaşlarım; “Bilindiği üzere 31 Mart 2019 tarihinde hep birlikte mahalli iradeler seçimlerini gerçekleştireceğiz. Son 15 yılda AK Parti Belediyeleri ve iktidarı kanalıyla yapılan hizmetlere hep birlikte şahitlik ettik.

Bu hizmetlerin daha da büyümesi ve devamı için bu seçim çok önemli bir viraj olacaktır. Tüm teşkilat mensuplarımızın bu bilinçle hareket ettiğini ve yerel seçimlere güçlü bir şekilde hazırlandıklarını biliyorum. İnşallah ilçemiz için hayırlara vesile olacaktır.

Değerli kardeşlerim; bu güne kadar aldığımız eğitim ve sosyal sorumluluk duygusu ile birçok sivil toplum kuruluşunda hem kurucu, hem de yönetim kurulu üyesi olarak görevler aldım. Son olarak 28 Ocak 2018 tarihinde gerçekleştirilen AK Parti İl Kongresinde il yönetim kurulu üyesi seçilip İl Başkan Yardımcılığı görevini sürdürdüm. Aynı zamanda uzun yıllar Osmancık’ta esnaflık ve ticaret ile uğraştım.

Bu birikim ve tecrübeleri ilçemize hizmet olarak yansıtabileceğimiz düşüncesi, yaptığımız istişareler ve ilçe halkımızın tarafımıza göstermiş olduğu teveccühe dayanarak, AK Parti’mizden Osmancık Belediye Başkanlığı için aday adayı olmaya karar verdim.

"HİZMET İÇİN YARIŞACAĞIZ"

Kıymetli dostlarım; her şey sevgiyle başlar. Seven sevdiğini korur, kollar, geliştirir, sonsuza kadar yaşatmak ister.

Biz de Osmancık'a ve Osmancıklı hemşirelerimize derinden sevdalıyız, bu vesile ile Osmancık'a hizmete ve sizlere hizmetkarlığa talibim.

Değerli kardeşlerim; makam ve mevki için değil, hizmet için yarışanlardan olacağız. Osmancık'ı gönül belediyeciliği ile tanıştıracağız. Halkımızın yüreğine dokunup, birlikte sevinip, birlikte üzüleceğiz.

Elhamdülillah kendimize güveniyoruz, ilçemize ve partimize en yüksek katkıyı sağlayacağımıza da inancımız tamdır.

Değerli kardeşlerim; inançlı birisi olarak Mevlana Hazretlerinin güzel bir sözünü burada hatırlatmak isterim.

‘Kısmet etmiş ise Mevla; el getirir, yel getirir, sel getirir. Kısmet etmez ise Mevla, el götürür, yel götürür, sel götürür.’

"OSMANCIK, ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

Rabbim nasip eder de bu görev tarafımıza tevdi edilirse önümüzdeki 5 yıl Osmancık'ın altın çağı olacaktır. Bildiğiniz üzere AK Parti 1. sıra Milletvekilimiz Sayın Ahmet Sami Ceylan MKYK üyeliğine gelerek Çorum siyasetinin gücüne güç katmıştır. Osmancık için ise 24 Haziran seçimleri bir dönüm noktası olmuş ve İlçemizin öz evladı, büyüğümüz saygıdeğer ağabeyim Sayın Oğuzhan Kaya Milletvekili seçilmiştir.

Birlikte siyaset yapma şerefini yakaladığım ve ikili ilişkilerimizin üst düzeyde olduğu büyüklerimin desteği ile İlçemize çok önemli hizmet ve yatırımların yapılacağına eminim.

Kıymetli kardeşlerim; aday adayı olan diğer tüm kardeşlerimin de aynı samimiyet ile ilçemize ve AK Partimize ciddi katkı sağlayacağından hiç şüphem yok. Bizler büyük bir ailenin mensupları olarak el birliği ile aday adaylık dönemini tamamlayıp, inşallah tek vücut olarak seçimlere katılacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle AK Parti Osmancık Belediye Başkanlığı aday adaylığımızın memleketimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Katılımınız için hepinize teşekkür ediyorum.

Sağ olun, var olun, Allah’a emanet olun…”

Açıklama sonrası parti binası önünde partililerle hatıra fotoğrafı çekinen Fındık’a vatandaşların ilgisi de yoğun oldu.

Coşkulu kalabalık Fındık’ı tek tek tebrik ederek başarılar diledi. Yoğun ilgiden dolayı Fındık, katılımcılara tekrar teşekkür etti.