İYİ Parti, 24 Haziran seçimleri için çalışmalarını hazlandırdı.

İYİ Parti Çorum İl Başkanı Bekir Özsacmacı, İYİ Parti Çorum Milletvekili Aday Adayları Fatih Mehmet Arslan, Sinem Sarı, Sefer Yılmaz, Hatice Çolak, Bilal Çevrim, il ilçe yöneticileri ile birlikte Osmancık'tan seçim çalışmalarına başladı. Osmancık'ta parti binasının açılışı yapıldı.

Seçim çalışmaları kapsamında Osmancık İlçe Teşkilatının açılışında konuşan İYİ Parti İl Başkanı Bekir Özsaçmacı, "İl yönetimi ile birlikte ilk kurulan ilçelerden biridir Osmancık. Bu sebeple hem yol arkadaşlığı, hem kader birlikteliği yaptık Osmancık'la. İhtiyacımız olmamasına rağmen 100 bin imza ile geliyoruz dedik ve 4 saatte 117 bin imzayı tamamladık. İYİ Parti çok güçlü bir şekilde geliyor. Biz, şunu görüyoruz halkımızın arasında bir korku havası var ve bu da adaletin bozulduğunun, hiçe sayıldığının bir göstergesi.

Seçime giderken ki ana problemler ve çözülmesi gereken sorun olarak karşımıza vatandaşın korkusu çıkıyor. Hep birlikte bu korkuların ve de daha bir çok problemin üstesinden geleceğiz. Bu anlamda seçim çalışmamızı Osmancık'tan başlatmış bulunuyoruz. Osmancık'ın bize uğurlu geldiğine inanıyoruz. Koyun Baba'nın duasıyla yola çıkacağız ve çıktık inşallah" dedi.

Program daha sonra milletvekili aday adaylarının kendilerini tanıtmalarıyla sona erdi. Osmancık gezileri kapsamında esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren İYİ Parti il, ilçe teşkilatı ve milletvekili aday adayları, ziyaret sırasında Osmancık halkıyla sohbet etti. Partililer, Osmancık Halk Eğitim Merkezi el sanatları sergisi ve Koyunbaba Türbesini de ziyaret ettiler.

​​​​​​​