Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanı Muhammet Yavuz Ünlü, Osmancık ve diğer ilçe Ülkü Ocakları Başkanları TBMM’yi ziyaret etti.

Ülkü Ocakları Çorum İl Başkanı Muhammet Yavuz Ünlü, beraberinde Osmancık Ülkü Ocakları Başkanı Osman Nazif Kolukısa, Kargı, Oğuzlar, Sungurlu, Alaca Ülkü Ocakları Başkanlarıyla birlikte TBMM’de MHP grup toplantısına katıldı.

Ardından Ülkü Ocakları Genel Başkanı ve Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz ve Çorumlu MHP Genel Başkan Yardımcısı ve MHP Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu’nu ziyaret ederek yerel seçimler ve ilçelerin durumları hakkında istişarelerde bulunuldu.

Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Ülkü Ocakları Osmancık İlçe Başkanı Osman Nazif Kolukısa, "Yerel seçimlerin yaklaştığı siyasetin hareketli olduğu bu günlerde İl Ocak Başkanımız Muhammed Yavuz Ünlü ve ilçe Ocak başkanlarımızla birlikte partimiz grup toplantısına katılım sağladık. Ardından Genel Başkanımız Olcay Kılavuz beyi ziyaret ederek seçim süreciyle ilgili talimatlarını aldık. Daha sonra mecliste ve partimiz genel merkezinde hemşerimiz Bursa Milletvekili Hidayet Vahapoğlu ve diğer vekillerimizi ziyaret ederek seçim süreci konusunda istişarelerde bulunduk. İnşallah bu seçimlerde de istediğimiz başarıyı yakalayacağız’’ dedi.