Ak Parti’nin 27. Dönem Milletvekili Adaylarının kesinleşmesinin ardından Çorum’dan 2. Sıra Milletvekili Adayı gösterilen Avukat Oğuzhan Kaya’nın adaylığı memleketi Osmancık ilçesinde sevinçle karşılandı.

Ak Parti İlçe Teşkilatı önünde toplanan vatandaşlar, Kaya için kurban keserek dua etti.

Osmancık ilçesinde üç dönem ilçe başkanlığı görevinde bulunan ve partinin çeşitli kademelerinde görev alan Avukat Oğuzhan Kaya, Ak Parti 2. Sıra Çorum Milletvekili Adayı oldu.

Kaya’nın adaylığının açıklamasının ardından Osmancık Belediyesi önünde toplanan vatandaşlar, şükür kurbanı kesti.

Belediye Başkanı Hamza Karataş ve Ak Parti İlçe Başkanı Hakkı Güngör ile birlikte alana gelen Kaya, vatandaşlara hitap etti.

Kendisine destek veren herkese teşekkür eden Kaya, Milletvekili adayı olarak partili partisiz herkesle kucaklaşacağını söyledi.

MUHALİF PARTLERDEN OY İSTEDİ

Ak Parti dışındaki diğer partilerden de Cumhurbaşkanı Adayı Recep Tayyip Erdoğan için oy isteyen Kaya, “Bugün bir Fatiha’dır, bir başlangıçtır. Biz bu güne kadar yaşanmışlıkları bir kenara bırakıyor, kalbimizi kucağımızı partili, partisiz herkese sonuna kadar açıyoruz. Biz artık Osmancık’ta sadece Ak Partili seçmenlerden değil MHP’den de, CHP’den de, İyi Parti’den de Saadet’ten de, herkesten oy bekliyoruz. Hem Cumhurbaşkanımıza, hem kendimize” dedi.

KAYA: “ÇALMADIK KAPI, SIKMADIK EL BIRAKMAYACAĞIZ”

Kaya, İlçe Başkanlığı döneminde 9 yıl partili ayrımı yapmadan herkesin sorunları ile ilgilendiğini belirterek, “9 yıl ilçe başkanlığı yaptık. Partili partisiz kimseyi ayırt etmedik. Bize oy veren, oy vermeyen, bizim ekibimizde olan, olmayan herkes de bize hakkını helal etsin, biz hakkımızı helal ediyoruz. Herkesin desteğine ihtiyacımız var, yerimiz ikinci sıra garanti diye yatmayacağız.

Herkes için bir oy önemli olduğu gibi bizim için de önemli. Bir oy için çalmadık kapı, gitmedik köy, sıkmadık el bırakmayacağız. Bunun bilinciyle, şuuruyla gece demeyeceğiz, gündüz demeyeceğiz, bize kırılanlar varsa barışacağız, kalbimizi, yüreğimizi herkese, hepimiz açacağız” diye konuştu.

“RECEP TAYYİP ERDOĞAN’I BU ÜMMETİN LİDERİ YAPACAĞIZ”

Seçim sürecinde teşkilatlara önemli görevler düştüğünü belirten Kaya, “Bize verdiğiniz destek gibi ilçedeki kardeşlerimizi, ildeki hemşehrilerimizi, kardeşlerimizi ayağa kaldıracağız, Ak Partiyi şahlandıracağız. Recep Tayyip Erdoğan’ı hep birlikte bu ümmetin lideri yapacağız” ifadelerini kullandı.

KAYA, OY HEDEFİNİ BELİRLEDİ

Meydanda toplanan vatandaşlar Kaya’nın konuşmalarını sık sık ”Osmancık seninle gurur duyuyor” sloganı ile böldü.

Osmancık ilçesi ve Çorum için oy hedefini açıklayan Kaya “Öyle bir oyla gideceğiz ki Cumhurbaşkanımızın huzuruna, 2011 ve 2015 Kasım seçimlerindeki oyumuz Osmancık’ta yüzde 64, Çorum’da yüzde 58. Osmancık’ta yüzde 85 en az, Çorum’da da yüzde 65 yapacağız. İstediğimizi alacağız, tuttuğumuzu koparacağız inşallah” dedi.

Osmancık Belediye Başkanı Hamza Karataş ve Ak Parti İlçe Başkanı Hakkı Güngör de Kaya’nın adaylığını tebrik etti.