Çorum Milletvekilleri Oğuzhan Kaya ve Ahmet Sami Ceylan, Ak Parti Büyük Kongresi´nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´ın talimatı ile görev alacaklar.

18 Ağustos 2018 Cumartesi günü Ankara Spor Salonu´nda gerçekleştirilecek olan Ak Parti 6. Olağan Büyük Kongresi´nde Çorum Milletvekilleri Oğuzhan Kaya ve Ahmet Sami Ceylan görevli olacak.

6. Olağan Büyük Kongre Koordinasyon Kurulu Üyeleri Ceylan ve Kaya, kongre öncesi hazırlık çalışmalarını yerinde inceledi.

Osmancık´tan İlçe Başkanı Hakkı Güngör´ün de delege olarak oy kullanacağı kongreye Osmancık ve Çorum´dan yoğun katılım olması bekleniyor. İlçe Başkanı Hakkı Güngör tüm partililer büyük kongreye davet ederek yaptığı açıklamada, “Ak Parti´nin 18. Kuruluş yıldönümü ve 6. Olağan Büyük Kongresi´ne Osmancık´tan yoğun bir katılım gerçekleştirerek Ankara´ya damgamızı vuracağız. Tüm partililerimizi kutlu günümüze davet ediyorum. Katılmak isteyen partililerimiz için parti binamız önünden araç kaldıracağız. Büyük bir coşku içerisinde gerçekleşecek olan kongremizde görevli olan milletvekillerimiz Oğuzhan Kaya ve Ahmet Sami Ceylan´a da görevlerinde başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. ​​​​​​​