AK Parti Çorum Milletvekili Adayı Oğuzhan Kaya, milletvekili seçildiğinde haftanın üç günü Çorum’da olacağını söyledi.

Çorum Milletvekili Adayı Oğuzhan Kaya, Osmancık ilçesinde sivil toplum kuruluşları, muhtarlar ve vatandaşlarla iftarda bir araya geldi.

Kaya’nın birlik ve beraberlik iftarına Belediye Başkanı Hamza Karataş, önceki dönem Milletvekili Cahit Bağcı, Ak Parti İlçe Başkanı Hakkı Güngör, MHP İlçe Başkanı Satılmış Karatağ, BBP İlçe Başkanı Ceyhan Dölcü, Meslek Odalarının Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, Mahalle Muhtarları ve Köy Muhtarları ile vatandaşlar katıldı.

“HAFTANIN 3 GÜNÜ BURADA OLACAĞIM”

Kaya, iftarda yaptığı konuşmasında milletvekili seçildikten sonra meclis çalışmaları için dört gün Ankara’da olacağını, kalan üç günü ise seçim bölgesinde geçireceğini söyledi.

Milletvekili seçildikten sonra evinin de Osmancık’ta kalacağını kaydeden Kaya, “24 Haziran’da yapılacak milletvekili seçimlerinde sizlerden biri olarak, Osmancık’ın sokaklarında büyüyen, kaldırımlarında yürüyen ve sizlerle beraber her anı yaşayan, her anı paylaşan biri olarak Cumhurbaşkanımız uygun gördü, Allah nasip etti Çorum’dan ikinci sıradan aday olduk. Allah inşallah bizi utandırmaz Osmancık’ımıza, Çorum’umuza hayırlı hizmetler etmeyi nasip eder” dedi.

“OSMANCIK’A İŞ SAHALARI KAZANDIRACAĞIZ”

Osmancık’ın iş adamlarına, sanayicilerine destek olacaklarını ve ilçeye yeni iş sahaları kazandıracaklarını kaydeden Kaya, “Rabbim nasip eder milletvekili olursak, Osmancık’a bu güne kadar yapılan hizmetleri daha ileriye götürmek için elimizden ne geliyorsa yapacağız.

Hedefimiz, amacımız ilk etapta tamamlanmakta olan Organize Sanayi bölgemizi faaliyete geçirmek olacak. Osmancık’a iş alanları, istihdam alanları sağlamak, şehrimizi Çorum’un bir gezi şehri haline getirmek için çalışacağız. Hedefimiz Osmancık’ı içme suyuyla, alt yapısıyla, huzuruyla, güvenliğiyle her alanda daha yaşanabilir hale getirmek” diye konuştu.

“KIRKDİLİME 480 MİLYON TL YATIRIM”

Osmancık İlçesi için önem arz eden Kırkdilim tüneli için 480 Milyon TL yatırım yapılacağını belirten Kaya, “Kırkdilim yolu bizim için kötü bir yoldu. 480 Milyonluk bir yatırımla Kırkdilim'e tünel açılıyor.

Osmancık’tan Laçin’e kadar duble yol, Kırkdilim Köyünden Çorum’a kadar duble yol, aradaki 11 kilometrelik kısım da tünel ile geçilerek Osmancık artık Çorum’un daha kolay ulaşabileceği, kuzeyi güneye bağlayan güzel bir yola kavuşuyor. Hayırlı uğurlu olsun. İhalesi yapıldı, çalışmalar başladı” ifadelerini kullandı.

“OSMANCIK’TA SUYUN ULAŞMADIĞI TOPRAK KALMAYACAK”

Tarıma ve hayvancılığa da önem vereceklerini belirten Kaya, “Dutludere Sulama Projesi devam ediyor. İnşallah Osmancık’ta sebzecilik, meyvecilik üst seviyeye ulaşacak. Osmancık’ta sulanmayan, suyun ulaşmadığı toprak bırakmayacağız.

İnşallah bu hizmetlerin yanı sıra yeni yatırımlarla Osmancık’ı daha güzel hale getireceğiz. Sanayicimize, iş adamlarımıza, sivil toplum kuruluşlarımıza bakanlıklarda, bürokraside her zaman yardımcı olduk, yardımcı olmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

“24 SAAT HİZMETİNİZDE OLACAĞIM”

Kaya, halkın içinden birisi olarak halkın milletvekili olacağının da sözünü verdi.

Telefonunun Çorumlu hemşehrileri için 24 saat açık olacağını belirten Kaya, “Ben içinizden biri olarak 24 saat sizin hizmetinizde olacağım. Hemen hemen herkeste telefonum var.

Çekinmeden, gücenmeden günün hangi saatinde olursa olsun herkes bizi aradığında yapılabilecek bir işi varsa inşallah onları da çözeceğiz.Biz Osmancıklı muhtarlarımızın, sivil tolum örgütlerinin, partili partisiz herkesin bizi bağrına bastığını görüyoruz. Biz bu konuda Osmancık halkına ne kadar teşekkür etsek azdır” ifadelerini kullandı.