AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Mehmet Karadağ, 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçim çalışmalarına hız kesmeden gerek merkezde gerekse ilçelerde devam ediyor.

Karadağ ve beraberindekiler, seçim çalışmalarına Osmancık ziyareti ile devam etti.

Karadağ, 24 Haziran seçimleri öncesinde merkez ilçede yaptığı ziyaretlerin akabinde 27.Dönem Ak Parti Milletvekili Adayı Av. Oğuzhan Kaya ve İl Genel Meclis Başkanı Halil İbrahim Kaya ile birlikte Osmancık İlçe Başkanı Hakkı Güngör, İlçe Kadın Kolları Başkanı Fazile Tokel, İlçe Gençlik Kolları Yunus Göngör, İl Genel Meclis Üyeleri ve İlçe Teşkilatı ile bir araya gelerek, yapılan seçim çalışmaları ve yapılacak çalışmalar hakkında istişare ve değerlendirme toplantısı düzenledi.

AK Parti'nin tüm organlarının 24 Haziran seçimlerine kadar azim ve kararlılıkla çalışmalarına devam edeceğini kaydeden Karadağ, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“İl yönetim kurulu üyelerimiz, il kadın kollarımız, il gençlik kollarımız Osmancık'ta olduğu gibi diğer ilçe teşkilatlarımız mahallelerde çalışmalarını gerçekleştiriyor. Partimiz, ilk günkü gibi aynı ilgi ve sevgi seliyle karşılanıyor. Bu da bizi çok mutlu ediyor. AK Parti millet partisidir, bizler milletimizin hizmetkârıyız. Hayata geçirilen reform ve projelerimizle her alanda vatandaşlarımızın hayatlarını kolaylaştırdık, inşallah 25 Haziran günü davamızın kutlu yoluna alnımızın akıyla devam edeceğiz.

Osmancık ilçe teşkilatı, bundan önceki tüm seçimlerde oy oranını artırarak çıtasını yükseltmiştir. Bu seçimlerde de Osmancıklı hemşerilerime ve ilçe teşkilatıma güvenim sonsuzdur. Bizler, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülkemizin geleceği evlatlarımızın yarınları için gece gündüz demeden çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sizlerden ve halkımızdan Allah razı olsun.

27.Dönem Ak Parti Çorum Milletvekili Adayımız Oğuzhan Kaya ve diğer Milletvekilimiz Ahmet Sami Ceylan ve Milletvekili Adaylarımız Erol Kavuncu ve Serap Yıldırım da hem teşkilatlarımız tarafından hem de milletimiz tarafından sevilen sayılan kişilerdir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bizlerin, milletimizin ve tabanımızın sesine kulak vererek bir liste göndermiştir. Kendisine şahsım ve sizler adına bir kez daha teşekkür ediyorum. Rabbim bu dava yolunda bizleri utandırmasın."